Pokud byste chteli kvalitni ortofoto mapy, tak se zkuste podivat na geoportal.cenia.cz. Zakon o svobodnem pristupu k informacim jsem nestudoval, ale s licencovanim by problem byt nemel..
Hoja,
tak jsem trosku popracoval. Oddelil prezentaci od backendu, prepsal spoustu veci atd... Zkracene, pripravil, aby mohlo na projektu delat vice lidi. takze pokud ma nekdo zajem at se ozve na icq a muzeme se domluvit jestli ano ci ne.
Kazdopadne nutna dobra znalost php5, xhtml, css, js. sql/mysql uz neni tak dulezite. A hlavne svn.
Také vyvyjím mapu v atlas API pro náš cloud... možná by bylo dobré umožnit všem ať si udělají jakou mapu chtějí v čem chtějí a ať poskytnou jen data pro body a spoje, které by se vložily do CZF mapy. Tzv. udělat nějaký univerzální formát, který by popisoval souřadnice,typ body, typ spoje .. atd. Tento formát by se pak vyměňoval mezi CZF sítěmi. Tzv. pokud já v našem cloudu udělam nějakou naší mapu a pošlu ty data v tom domluveném formátu zde do czfree.net mapy .... tak by neměl být problém je v této mapě tké zobrazit. Co myslíte? udělat nějaký univerzální formát pro výměnu těchto dat?
uprimne se nad touto diskuzi trosku bavim. nechtel bych ji znevazovat, ale pripada me takova o nicem. Podle datumu zacla pred rokem a zajimalo by me jestli nekdo opravdu ma mapovy system na api mapy.cz centrumu nebo googlu. Kdyz jsem asi pred pul rokem navrhnul spolecny vyvoj, ozval se jediny clovek. Nakonec z toho nejak seslo take kvuli memu casu. A ted kdyz jsem prispel obrazkem ze sve mapy, tak jedine co tu resite je data exchange format mezi jednotlivyma mapama. Z toho vyplyva, ze vsichni uz maji svou lokalni mapu ?