tedy co můžu já za 5111Kč včetně DPH
Je to krásná kartička pro PCI slot s jednoduchou instalací, která chodí jak pod Win tak pod Linuxem, má odpojitelnou anténu a chodí opravdu dobře.
Tahle krásná věc umožní sama o sobě předávat a směrovat provoz bez zapnutého PC. Má klasické TP připojení k další síti.
Antény co LEVI nabízí jsou taky slušný.
Rozhodně nikomu nevnucuju svoje ceny, ani na tom nechci vidělávat, jen sem ty karty zkoušel a myslím, že nic lepšího zatím na trhu není.
WLC-010 Askey WireLess Lan PCMCIA card, IEEE 802.11b, 2.4GHz ISM, 11Mbps, DSSS, 40-bit WEP Encr., WiFi compatible Super ! 2520
WLL-013 Askey WireLess Lan USB adapter, IEEE 802.11b, 2.4GHz ISM, 11Mbps, DSSS, 40-bit WEP Encr., WiFi compatible Super ! 2655
RTW-020 Askey WireLess Lan Access Point, IEEE 802.11b, 2.4GHz ISM, 11Mbps, DSSS, 40-bit WEP Encr., WiFi compatible Super ! 4095
tohle jsou ceny u BENa jsem tam zaregistrovanej takže kdokoliv tam přijde a vezme to na my jmeno tak je mi to jedno
1) Avaya Wireless PC Card - Silver FCC/World za 1999 Kc !!!
_ _ _ _ - poprve se cena znackovych karet dostala pod dva tisice korun. Nabidka plati do vyprodani zasob.
2) Avaya Wireless PC Card - Silver ETS stale za 2185 Kc !!!
_ _ _ _ - stale plati skvela cena za 13. kanalovou verzi bezdratove PC karty. Nabidka plati do vyprodani zasob.
3) Avaya Wireless Access Point-3 - excl. PC Cards (EUR) za 19496 Kc !!!
_ _ _ _ - nejnovejsi pristupovy bod (znamy tez jako AP-2000) - umoznuje propojovani s jinymi pristupovymi body, je pripraven na 5 GHz pasmo ...
4) IEEE cable assembly - 250 cm (Male N-type) za 1300 Kc !!!
_ _ _ _ - specialni nabidka na originalni verzi 250 cm pigtailu za polovicni cenu. Nabidka plati do vyprodani zasob.
5) AP-200 Acces Point (EUR) za 5167 Kc !!!
_ _ _ _ - to tu jeste nebylo - pristupovy bod za _cca. 5 tisic (neni potreba do nej kupovat karta). Je urcen pro vnitrni pokryti.
SMC EZ Connect 2655W dopad velmi dobre v recenzi PC Magazine je to jedinej z AP kterej v budove prenasel data na vzdalenost 42M vysilaci vykon ma 50mW
LinkSys ma vysilaci vykon 100mW ale nemnel tak velkej dosah. JInak dobre taky dopad Planet 1960 a Askey RTW020
Linxsys nemá tak velký dosah jenom teoreticky, prakticky je na tom velmi dobře. Teoreticky říkám proto, že s interníni anténani má větší dosah to SMC, což mě ale naprosto netlačí, zvláš?, když sem z Linksysu vymačkal 10Mbps na tři kilometry přes kopec a z planetu a SMC ani omylem.
Přez železobeton projde máloco s interní anténou, zkoušel sem malou deskovou a to celkem šlo, ale kdo se chce doma ozařovat ? to si zadši dojdu k doktorovi na rendgen. Do železobetonu jde koupit od firmy ASM sí?ovka na 220V rozvod. Chodí na stovky metrů i proti hodinám, ve většině paneláků i ze vchodu do vchodu, jediná nevíhoda může být cena kolem pěti.
Do práce , nebo na doma je to ještě větší blbost, já si teda mnohem razši natáhnu 100mbps nebo gigabit drát, než se ozařovat kvůli 11mega.
Tri mesice je bohuzel dost dlouha doba. Kouknu se kolik je clo a kdyztak bych to nechal dovézt oficielne.
Ha SUPER ted rika kamarad, ze do tydne bu prijede z USA bracha, tak prej mam rict co chci. Zase toho nemuzu vzit Vagon, takze asi nejlip se povezou PCM.. karty pro sebe jedno AP hmm... Nějáké nápady ?
V americe nemaji 110V takze by to chtelo nakym spusobem tuto vec zohlednit pri vyberu.
Tozhodne PC karty a USB adaptery jsou v pohode ale u acces pointu bude problem!!!