Mam tu pro Bohnické návrh. Hodně se diskutovalo o nemožnosti propojení se například s Kobylskýma kvůli kopci zkuste nadhodit odkud by se dal udělat spoj například na 5 GHz smerem na Prosek. pokud by toto nevyhovovalo nabízím Kyje. Odtud vidím relativně celé Bohnice směrem na Jih. Zdravím Karel
Ahoj,
protoze se do site CZFree.Net Severni Mesto, o.p.s., stale nemuzu dostat, nezbyde mi nic jineho, nez status jejich bodu za nejakou blize nespecifikovanou dobu v horizontu dni az tydnu prepnout do non-CZF. Skoda.
Můj návrh stále platí zrovna nedávno jsem koukal jak pěkný linky by to byli je to sice delší ale, i 2mbit průchodnost na 5 GHz by byla hezká. zdravím Karel
mám velké problémy s připojením s mým bodem cmathes v Bohnicích u Odry (směr západ) z 1.patra (většina czfreenet bodů (ale i komerčních vox802 a idtnet) pro mě není viditelná, chtěl bych se připojit na někoho kdo vysílá, může někdo poradit?
Díbal jsem se už u bohnického threadu, ale aktivita členů je v Bohnicích oproti Proseku velmi slabá. Správce AP bodu BASA mi na můj dotaz vůbec neodpověděl
mam moznost pokryti zapadni casti bohnic z 7patra panelaku v kostrinske ulici
je mozne me vyuzit jako bod pro prenosy na inet, nebo hledam lidi co se slozi na vysokou rychlost bez FUP, ja momentalne pouzivam kabelovku UPC, ktera je zde zavedena v dome, pricemz rychlost 2500/512 mi v celku vyhovuje ale chtelo by to vylepsit, a FUP me vylezene ser* !
mohl bych pro to dat k dispozici komp athlon xp64 / 2800 , a mam router/AP ovislink 1120AP...
chtel bych se kontaktovat s nekym kdo mi to pomuze vyresit...pripadne
koho trapi podobne problemy s FUP...
este bych dodal ze UPC poskytuje
UPC Professional 12288/1024 bez omezení FUP 4 533 Kč
+ upload booster za 350coz je ve finale rychlost
12288/1024 za 4883 bez dane
kdyz bude 10 uzivatelu, kazdy da 488 bez dane a bude mit pripojeni bez FUP o solidni rychlosti, taxe mi to jevi... poslu este fotky kam vidim, a doufam ze se domluvim s dostatecnym poctem lidi
technicky dotaz: zvladne wifi prenest rychlost 12288 kb/s ?