ja mam s i4 a inwifi kladne zkusenosti a to ze jsem tma toho nakoupil hafo.
inwifi
reklamace airca-8 vymena rovnou na mistr kus za kus
reklamace ovis 5460 reklamace bezproblemu uznana (cca 14 dni)
zmetkovy pigtale ani nic podobnehoo jsem od nich nedostal a to jsem jich vzal moc a moc
i4 portfolio
reklamace PCBA airca-PRO(neopravnena) otestovano fungovalo vraceno bez jakehokoliv poplatku to same zarizeni znovu otestovano zaslano postou(bez poplatku) byla to moje chyba a ne chyba zerzeni ktera bylov poradku.
i4wifi
reklamace v dobe kdy byly reklamce uzavreny presto mi linksys wap 11 vymenily na miste a bez kecu a dokonce daly redukci ke zdroji kterou jsem sebou nemel.
komunikace s se spolecnosti vyborna( vse pouze mail telefon nikdy nebl potreba)
v pripade ze neco nemaji skladem tak hned pisou mail kdy to asi bude a cim to pripadne nahradit nebo ze si mam vybrat.
jen poznamka myslim si ze nejen prodavajici ale i zakaznik se musi chovat slusne.
Nákup u i4.cz vpohodě. Jinak nevím proč někdo nadává na jejich maili? Aspon vím co je nového,... Když Vám to vadí tak si je dejte do ignor listu.
Jinak nebyla třeba žádná komunikace.
inwifi.cz nákup vpohodě. Komunikace po telefonu (domluva super)
... tak, tak, sedlacke uvazovani ... na co se mi hodi a mam odpoved odpovim, co je mi neprijemne, tak na to nereaguji a zaslani nabidek mailem, za to nic nedam a mozna nejakou kacku zase dostanu. Tak me to taky toci, souhlas s odesilanim obchodich nabidek jsem nedal ... otazky na reklamace ..... odpoved pouze na nektere a ikdyz jsem se ptal na dost zasadni veci (to uz jsem nejen tu uvadel), tak dodnes zadna reakce ...
Myslim si ze pokud si nekdo neplete velkoobchod z konzultacni firmou pak I4WiFi funguje naprosto vporadku.
Vychazim z vlastnich zkusenosti z nakoupenym a pripadne reklamovanym HW a velmi mnoho vyposlechnutych rozhovoru z obchodniku I4WiFi kdyz jsem sibyl osobne prevzit zbozi a cekal na vyskladneni.
Mimochcodem rychlost vyskladneni pri osobnim odberu je asi jedine co se zatim da vytknou, ale to je u vekoobchodu zase pochopitelne takze pokud nespecham pak vyuziju PPL a vse je OK.
Jinak moje zkusenosti nejsou je z koupi jednoho OEM routeru nebo RB112 a mPCI. objednavek tam mam vice nez dost.
Shrnuti na zaver je to velkoobchod takze pokud chcete koupit levne WiFi HW a vite co potrebujete podle mne jsou naprosto vporadku.