Tak jsem si notne pohral s tftp a myslim ze uz muzu prohlasit, ze AirCA je mrtva, vubec nereaguje. Mohl bych tedy nekoho z Prahy pozadat o zapujceni serioveho kabelu? Dojedu kamkoliv, treba v patek kdykoliv, muzem to udelat na miste, moc dik.
Zdravim, mam problem nakonfigurovat AirCA8 v rezimu wds. Nepodarilo se mi pingnout APcko.
Po vypsani dmesg jsem objevil tohle:
unable to load wlan_scan_wds
Nevite nekdo co s tim?
Diky za pomoc
Pokud tam mas OpenWRT spis bych doporucil AP-klient.
Nevi nekdo co s tou moji arkou? Po nacteni zavadece se odmlci. Mam jen pcba koupenou pred 3/4 rokem u i4, urcite budou stestim bezsebe kdybych ji chtel reklamovat, navic by se mohli skubat ze tam neni origos firmware coz asi nepoznaj, ale asi by si vsimli opajenych pinu kvuli seriaku.
Flashoval jsem ji z notesu pripojenyho primo do switche v airce, wifi cast byla v tu chvili nefunkcni (neinicializovala se), jestli byl zapnutej druhej komp co je v airce netusim, ale asi ne.
Zrejme mam tedy problem na sve strane v tftp serveru (in.tftpd), zkusim ten wokenni co jsem mel predtim. Ale to nejdriv musim sehnat wokna...
Muzes prosim napsat jaky tftp server pouzivas a jak je nastaveny?
Takze hlasim uspech. Soubor "zImage" jsem mel primo v / a pouzil jsem prikaz "in.tftpd -ls /". Hned na prvni pokus se firmware do airky nahral. Parametr -s jsem prve nepouzil.