uz jenom kvuli ty jejich kretensky oteviraci dobe a jejich schopnost vas odfucknout kdyz prijdu mimo ni, chci jen par apecek, jsou v krame, maj to skladem, muzou vystavit normalni papirovy doklad jako vzdy ale proste NE...mame zavreno prijdte nikdy
tohle se mi stalo dvakrat a uz neprijdu NIKDY
zlatej wifishop.cz, tam s vama jednaj aspon s jako s lidma.
Gesendet: 16-2, 2:14
Konečně na I4 přiznávají jak to u nich fakt chodí hledal jsem dlouho a opravdu se jedná o původnítext z jejich stránek:
i4shop.net dodavatelé/ceny/objednání zákazník
Výprodej zboží se slevou (bazarové zboží, použité zboží, vzorky)
Zobrazit všechny položky
Kód Název produktu/výrobku Informace Prodejní cena
Důležité informace k výprodeji bazarového zboží:
Odběr v provozovně i4 Portfolio, Sarajevská 29, Praha 2 - pouze v provozní době uvedené na našich stránkách! Mimo provozní dobu zboží nevydáváme!
VŠECHNO ZBOŽÍ JE POUŽITÉ. Všechno zboží je použité, z druhé ruky, vyměněné zákazníkovi, vzorky nebo testovací kusy. Zboží je prodáváno tak jak je a není k němu poskytována žádná technická podpora.
NEZASÍLÁME! Zboží lze odebrat POUZE OSOBNĚ. Bazarové položky nezasíláme! Pokud je pro vás cena natolik lákavá, tak si laskavě přijďte nebo někoho pošlete.
ŽÁDNÉ INFORMACE PO TELEFONU NEBO EMAILEM! K bazarovému zboží nesdělujeme žádné informace po telefonu nebo po emailu!
PŘI ODBĚRU UVÁDĚJTE ČÍSLO POLOŽKY (KÓD) O KTEROU MÁTE ZÁJEM! O typu zboží není možné diskutovat na místě prodeje.
ŽÁDNÉ REZERVACE! Kdo dříve přijde, dříve odnese.
NEPŘEDVÁDÍME NA MÍSTĚ! Bazarové zboží je prodáváno bez možnosti zkoušet, nebo předvádět zboží na místě. Ke všem položkám je minimální záruka 24 hodin (=jeden pracovní den). Zboží si zájemce může vyzkoušet a v případě nefunkčnosti může druhý den zboží vrátit nebo vyměnit.
CENY. Zboží je vykoupené/odebrané od fyzických osob, je prodáváno za koncové ceny, protože prodávající nejsou účetní jednotky.
ZÁRUKA. Základní záruka je 24 hodin (do druhého dne, v to se nepočítají víkendy, svátky a dny, kdy je z tech. důvodů zavřeno). Můžete si zboží doma vyzkoušet a pokud vám nevyhovuje, tak můžete vrátit.
Zákazník souhlasí, že je seznámen s těmito podmínkami prodeje a nákupem zboží projevuje svůj výslovný souhlas.
Jo, já bych u i4 moc rád nakupoval, ale ta otevírací doba je prostě nekompatibilní s mým pracovním rozvrhem a PPLkem si to poslat nenechám, poté, co jsem viděl, jak PoPeLáři zacházejí s balíkama...
O technickou stránku nejde ta je jasná. Ale jak sám píšeš nikde není psáno a ani uvedeno cokoliv o ceně splátkách atd. prostě neptej se objednej a pak pla?. sorry ale, fakt by mne zajímalo co si ten zemědělec (sedlák - dle encyklopedie prý = zemědělec) myslí o zákazníkách???
zdravím Karel
myslim ze s tema krabicema uz dleas trochu z komara velblouda..s vetsinou dodavatelu mam nepsanou dohodu ze to vbratim v tom co mi prijde do ruky a oni me taky, a jsem rad ze nemusim schovavat krabice od stovek ap kvuli pripadne reklamaci
ackoliv na reklamace u i4 jsem snad zadnou pozitivni referenci neslysel (nastesti jsem jeste reklamovat nemusel..), nakupuju tam obcas proste proto, ze maji veci skladem, ktere jinde nemaji a kdyz mi jednou vyjde smula a budu muset apcko za 2000 vyhodit, proste to nejak preziju
Po spojeni s inwifi navic maji i slusny vyber pigtailu, ktery mi drive chybel(ala 5GHz mame bud 90cm nebo 420cm), ktere jsou podle me vyrazne lepsi nez pigtaily z jinych obchodu..