FW 1.09e01 resi odpojovani protistanic v rezimu WDS .Nekdy se stalo ze nektera ze stanic se odpojila a musela se znova rucne pripojit ( proklikat to prvni memu). Po tomto FW je vse OK. SNMP funguje, ovsem otazka je kcemu to je protoze se tam clovek skoro nic nedozvi. Informacni slepota je snad jedina chyba toho radia.
Vrtá mi teda hlavou proč je dostupnost tohoto fw zhoršená a proč není na oficiálním webu, je to ještě oficiální fw nebo co ?
Každopádně to snmp tak slepý není, přečteš z toho RX a TX hodnoty a to není už málo. Navíc když si nahraješ ty správné MIB tabulky tak jsem si jist, že se z toho dá dostat mnohem více věcí. Zajsoft svého času experimentoval s dlinkem 900ap+ a s jeho snmp mib tabulkami a uměl z toho dostat takový věci jako síla signálu apod. Tak bezzubý to snmp zas není.
o MRTG snad asi ani neni nutny mluvit, funguje i na woknech. Jen se mi zda, ze z Aircy netaha moc smysluplny data, narozdil treba od z-coma XI-1500H nebo Mikoriku