Sedím v paláci Flora u okýnka u KFCčka, výhled na tramvajovou zastávku a kus vinohradské. Leč po CZFree.Netu ani vidu, ani slechu. Vyrážím do Vinohradské...
Vzhledem k přílišné koncentraci potenciálních zlodějů odkládám měření na neurčito - asi neděle. Měl jsem komp s wifinou zapnutej v batohu a netstumbler našel jen CZFree.Net.V3S..
Uvidíme v neděli.
Ahoj, moc se v tom nevyznám, ale je nějaká možnost se připojit přes vás na internet ze Slezské 73? Mám jenom notebook, tudíž žádnou anténu a další vybavení. V tomto bytě budu bydlet pár měsíců, tak by se mi internet hodil, ale nechce se mi investovat tisíce do infrastruktury, kterou nevyužiji. Pokud možnost je, tak mě, prosím, kontaktujte na ICQ 258 859 824. Díky moc
Zdravím, jsem v ulici Jana Masaryka s "dobrou" viditelností bodu Fedaikin (i když jsem do dvora), jaká jsou potřebná nastavení v pc k funkčnosti připojení (pustí mě to jen na místní síť, před pár lety mi dole ve Vršovicích na Astře šel pomalý internet bez problémů hned po připojení a vyplnění uživatelského přihlašovacího formuláře)