Mam dotázek, nemáte nekdo zkušenost s tou komunikací mezi PC které jsou připojené přez LAN WRT-312 HUB (4ports), všechny stanice jsou na WInWP SP2 a nastávení práv a sdílení mám 100% v pořádku, všechny PC jsou ve stejné skupině a dokonce na sebe vídí přez okolní počítače, akorát mi to hlásí že se nelze spojit :-( Mám pocit, že je to někde v nastavení WRT-212, poraďte někdo prosím.
Urcite se nemusim jako vyvojar predastavovat, ale na tento problem jsem taky narazil. Po spektralni analyze jsem zjistil, ze pokud ma WRT312 znacku CE, pak je to velmi tezky prohresek, protoze ruseni je hodne nad maximalni normou. Zpusobeno to je mantackym nacmaranim plosneho spoje pri vyvoji, vzheldem k tomu ze pouziva STEP DOWN , musi byt upravena i deska. Ale kde ze sikmookych tomu rozumi , jde o to nejak precmarat schema tak aby to fungovalo a hlavne prodavat be zohledu na to zda to rusi nebo ne, bez nejakych dalsich uprav na boardu.............
.....je to položka obsažená v ve verzi firmware 1.5.7.RC5 (Nastavení IP\Brána a směrování) a jelikož jsem lamalajk, tak nevim k čemu je toto nastavení předurčeno. Poradíte někdo prosím ???