Potreboval bych zmerit silu signalu (Praha 1 - node PaD Pha1 NM). Zatim nevim zda by slo zprovoznit dalsi node.... Nevim, na koho se obratit (kdo ma potrebne vybaveni).
Potrebuji zjistit od nekoho, kdo se s instalaci uz setkal, ze to pujde (precetl jsem si ze neni potreba prima viditelnost, ale ze je to v centru mesta podstatne horsi s cistotou signalu. Bohuzel nemam tolik volnych financnich prostredku, abych si kupoval neco, co nebudu (ikdyz jen chvili) vyuzivat :(
Navic pokud uz v Praze existuje merici sestava (neverim ze kazdy zacina slepou investici do WiFi karty), tak jsem predpokladal, ze si ji zapujcit nebude takovy problem...
Poradil by mi nekdo, kdo by nam mohl zmerit signal v Plzni. Jestli to tu dela nejaka firma ? Slo by o mikrovlny vzdalenost tak 800m. - Sam s tim bohuzel zatim nemam moc zkusenosti.
Mereni signalu vetsinou probiha na lokalni urovni.Domluva s nekym kdo ti zapujci vybaveni a nebo spis kdo bude ochotnej jit s tebou a zmerit to...
Jedna takova testovaci sada by snad mel fungovat u dea(ale to je tak vytizenej clovek ze je jen stesti ho sehnat):(
takze skusit prolist forum a kouknout kde se o nejakym mereni bavilo
Pokud bys nekoho nenasel, tak ja mam vybaveni pro mereni singnalu (externi antena + ipaq + WiFi karta), nebo ipaq nahrazen notebookem kdy se testujou prenosy.