Ahoj všichni!
Koupil jsem si na i4 nový WA2204A + ROUTER-AP firmware. Po několika hodinách zapojení se z tohoto zařízení začal linout bílý kouř! Byl jsem u něj, tak jsem to ihned vypnul a kouř se do pár sekund rozplynul. Po chvíli jsem to zapojil nazpět a vše funguje OKA. Mám však strach to nechat zapojený bez mé pžítomnosti aby to nechytlo. Myslíte, že by tohle zařízení mohlo způdobit požár? Popř. je možné, že se něco mohlo stát tím novým firmwem?
Ja jsem si jednou poridil jednotku "Ronja 10M Receiver" pro zarizeni Ronja 10M Metropolis, metodou samo-domo. Po pripojeni vyrobku na napajeni vyrobek nefungoval. Kdyz jsem ho otevrel, vyvalil se hnedy kour.
Ukazalo se, ze byl spatne priletovany odpor - chyba pri vyrobe. Uplatnil jsem proto reklamaci sam u sebe a reklamace mi byla ihned uznana, ac je na ni zakonna lhuta 30 dni. Vyrobce provedl ihned na miste opravu vymenou spaleneho odporu na spravne misto a predvedl funkcni jednotku. Jednotka ktera pak fungovala dlouhou dobu bezchybne, i kdyz byla zevnitr zacouzena