no takze jedine misto kde bych mohl udelat ap je tady u nas na lhotsku pokud by nekdo mnel primou viditelnost na ten bilej velkej barak u cesty a mnel zajem tak at napise. jinak nevim :( na janove hore je to bezpredmetne platit jejich poplatky nema vyznam a navic by se musely vybirat hodne velke mesicni poplatky.
Zdar chlapi já bych to toho šel bydlím v otrokách!!Mám kámoše kterej bydlí ve vys. paneláku na začátku otrok výhled až na maleny a zlín.Vím o tom kulový, ale když nám to někdo vysvětlí příjde namontit, pokud to nebude max složitý tak to zvládem.Jinak kontakt 606/741255
Ted jsem sice plne zamestnan vybudovanim NODu v Olomouci, ale az mi pojede, mozna ze bych mohl ukecat rodice a vybudovat NOD v Malenovicich. Jedna se o rodiny barak v horni casti Fugnerovy ulice. Krasne je z nej videt okraj Otrokovic a na druhe strane vidim az na Jizni svahy. Se smerovkama na oba smery bych pak mohl prispet k propojeni Otrokovic se Zlinem.
Pod Linuxem a Mozillou se me tato mapa chova nejak podivne. K NODu v Malenovicich: - k rodicum jezdim tak jednou za 3 tydny a tak by sprava tohoto NODu byla pro me docela obtizna, ale snad by se nasel nekdo, kdo by se toho ujal. Rodicu jsem se jeste nezeptal, presto predpokladam ze s umistenim NODu budou souhlasit.
Nemuzu "sedet na dvou zidlich soucasne". Pro me je prioritou rozsireni site tam kde pracuju a bydlim - a tomu ted venuju maximalni usili. To, ze nabizim vytvoreni NODu (az mi bude fungovat v Olomouci) znamena, ze me vadi i to jak vypada stav rozsireni site ve Zline. Mam zde k dispozici celkem vyhodne umistenou lokalitu a jsem do ni pripraven investovat nezbytne vybaveni. Takze muj NOD v Olomouci je ve fazi priprav a nakupu HW na jeho rozjeti, o NODu v Malenovicich zatim pouze uvazuji. Do mapy je pridam asi az zitra, kabelovy internet se me dneska snazi vytocit. Tento prispevek jsem musel psat dvakrat - vypadky.