jh: delam na nove mapce - pac tahle je jen pro bohnice.. treba pro P6 nenji.. uvidime jak se mi to povede..
ale na mapkach to nebezi.. takze sem uz kontaktoval spravce.. uvidime jak se vykokta..
bohuzel jedu na tejden rekreaci.. takze uvidim az po te..
pumpa: z jakyho panelaku je ten master jako ten kamos z podhajek.. btw: a co spojeni s netem?
jh: sem student co se prave zacal zajimat o jine pripojeni nez uzivatelske az nedavno.. :(
neznamena ze bych nebyl schopnej sehnat nakou skvaru na investice do soustavy.. ale ted nic nemam, a rozhodne nebudu jen tak neco kupovat. sem jasne pro nejdriv vymyslet co chceme a pak jit dal..
hmm, ta nase ethernetova a netova sit se mela natahnout i do bukolsky a pritom se mela i nak zvysit prisun rychlosti ale nakonec pro maly pocet zajemcu (max 3) se od toho ustoupilo.. (maly pocet pro firmu ne pro nas).. takze asi mozna dle mich predpokladu ten tvuj kamos je z tech lidi, jest-li jo, tak newidim problem aby se nesehnali dalsi dav ne?
btw: a co s tim netem.. ty mas naky cool pripojeni? pac podle me v ty bukolsky nic neni.. ani kabel ani bezdrat..
p.s. jak vidis na bukolskou a jak na me (lindavska).
Ja urcite budu taky fotit, ale bohuzel to urcite zejtra nestihnu..
Spis tam nikdo nechce tahat kabely ) a zasitovavat barak.
Na net nemam cool pripojeni jenom 33.6pevnou.
Vidim i nevidim mam tam stromy Ale snad to prostrelim
Zdravim, ja bydlim asi kousek od Tebe. Chci se zeptat na bllizsi informace. Bydlim v tom oranzovym baraku kdyz jdes furt dal dolu a pak zas nahoru. V ty zatacce. Mel bych zajem se pripojit a poslat to dal. Ale zatim nejsme moc technicky vybavem. Ale to by snad nemel bejt problem. tick@atlas.cz
Teda, myslim si o sobe, ze mam celkem dobry smysl pro orientaci, ale z Tveho popisu cesty jsem dost vedle. Udej presnejci souradnice, nejlepe ulici. Zatim pripojeni nemam, nejbliz s pripojenim je clock, nebo pouzit druzici pres Contactel, ale na to musi byt alespon pet lidi, aby to bylo cenove unosne.
Zdravím všechny.
Já jsem ten kamarád Pumpy z Bukolské a pokud to výjde, tak bychom rádi v blízké době provedli spojení Bohnická - Bukolská. Jakmile to bude, tak uvidíme, jestli se půjde připojit ještě k dalším bodům...
Ještě dotaz, můžete někdo poradit levnou anténu na cca 1,5Km. Zatím mám vyhlídnutou směrovou anténu micronet SP920PA 19dbi za cca 3700,- bez DPH. Pokud máte někdo lepší typ, tak mi dejte vědět. Díky.
Presnejsi popis: Vystoupis na konecny 102, jdes dolu smerem ke kostelu, furt dal, az sejdes na krizovatku (je tam hospic), kde muzes jit bud k Vltave, nebo dal nahoru. Jsem prave kousek vys za tou krizovatkou v te zatacce co vede nahoru. Takovej oranzovej barak. Ulice Ustavni 77. Fakt nevim jak ti to bliz popsat.
Mezi Bohicka - Bukolska by meli byt dva AP jeden u me a jeden na druhe strane. Nechci mit na strese komp.
toall> Co ten satelit od Contactelu obou smernej? da se s tim vubec pracovat pul vteriny tam, pul vteriny zpet.
Zjstujeme nejaky info primo od cloveka z Contactelu...tak dam vedet..