Nevim ted jestli se dostanes do servisniho rezimu. Myslim ze v tomto pripade ne. Uz si to moc nepamatuju ty hlasky, je to nejaky patek.
Zbyva potom jen pres JTAG preblashnout boot a nahrat tam nejaky plny DUMP z funkcniho stroje.
úokud si to prectes par stran zpet, tak myslim ze najdes odpoved.
Ted sem v brne, mozna vecer sa spojim s PC co mam doma a vytahnu s tama zapojeni, mel by sem ho tam nekde mit. Ted neni moc casu, zkousky jsou zkousky...
Řekl bych že to bude kondenzátor. Nejčastěj se kondík zničí přepólováním. Divné že tam vidím origoš trafa, a v dnešní době se diodama či něčím jiným jako ochranu proti přepólování už snad nikde nešetří a tak bych přepólování vyřadil. Krom toho AP by 2 hodiny nejelo .
Mohlo by to tedy být vysokým napětím které jde na ten kondík, ale zas by měl dřív spíš blfnout stabilizátor - teda pokud správně funguje. A nebo sériová vada v kondezátoru
Doporučuji hodit na reklamačku a nebo zkusit vyměnit kondenzátor. U nás ty blackboxy už nepoužíváme. Máme jich cca 20 v provozu, ale tohle se nám ještě nestalo.
Nějak přímo s elektronikou již nemám moc dočinění a tak pomalu zapomínám atd.., takže mě kdyžtak někdo opravte či doplňte.
No spis si myslim ze je to proste cinskej smejd a je to cely k nicemu.
Pitoma rada:
U WRT-311/312 se nam to jeste nestalo. Sice je to HW nejspis ze stejny fabriky, ale aspon to ma pouzitelnej firmware (rozumej stokart lepsi nez ten 2204). Umi vypnout NAT a to je pro nasi sit podstatne.
Pánové další sou kill... zkoušel jsme přehrát fw ze stránek Z-Comu 1.4.1 s nadějí že by to mohlo třeba pomoct.. dál ještě ze zoufalosti RF power na 5%.. bez trafficu šli 2 hodiny.. pak se přes to připojily počítače k netu.. dvě hodiny.. zakouřilo se z jednoho za chvíli i z druhýho ale chodili dál.. za chvíli rána a konec.. moje včerejší bilance jeden totálně mrtvej další dva smrdí ale fungujou.. takže z 10ti kousků z pátku minulého týdne už jsou tři totálně mrtví (30%) a dva smrdí zbytek jsem timhle způsobem ještě nezkoušel nějak do toho nemám chuť ani čas.
S tim přepolováním sou to info od koho? Máme v síti pár starších kousků, který jsou v pořádku jedou v bytech v pokojový teplotě už 2 měsíce. Mohl bych to ověřit zda jsou ty kondíky obráceně stačí nějakej ten chodivej rozebrat.