to prohlaseni by mel sepsat nejaky pravnik, ktery se v tom dokumentu zmini nejake cisla zakonu, aby to melo smysl.
Vhodne by take bylo, aby se pod ten dokument podepsalo nejake sdruzeni pravnickych osob, ktere zdruzuje vice OS v praze, pripadne sdruzeni poskytovatelu netu.
No vidím že, se tu jen o tom kecá takže nic. Nemám čas tu trávit tím že, budu poslouchat tlachy atd. což je pro CZFree příznačné nikdy nic nedotáhne do konce protože každý si pro své zájmy hledí svého písečku a ve finále asi na toto dojedeme. Příští rok se tomu budete nebudete mít jak bránit a tam kde byjste udělali možná spoj na 5 ghz si holt budete muset koupit spoj na 16 18 24 a více gigu ale když na to máte ok.Díky HMNetu za zpracování. Zájem je stejně nulový takže až Vám díky této píčovině přestane někde chodit net nebrečte snaha byla ale, vy jste nebyli aktivní. souhlas tří jedinců a jedné osky je k ničemu. k.
Tak pod tento text se rád podepíši!!!!!!!
Již jsem psal panu primátorovi pžímo na jeho mail, ale asi toho má moc!!
s pozdravem VladaV předseda OS Klanet
V tomto mohu být zase aktivnější já než TomášT. Může se vybrat vhodné místo pro sraz a zbytek co se nedostaví objedu o většině Pražských vím zhruba kde bydlí nebo pracuje. Takže s tím nemám problém. K.
Objíždět a shánět podpisy není podle mě potřeba (není to petice), stačí uvést názvy sdružení, případně k nim jména osob, které se za sdružení vyjádřily (+ případně kolik členů zastupují)
Halvné je aby dotyční věděli a souhlasili že se pod textem jejich jméno objeví.