S tím free-hotspot.com to nebude tak hustý...sice si to může zařídit každej, ale to nebude tak plošný a navíc k ničemu jako nějakej net pro spojení se státní správou. Takže pokud něco plošnýho tak jedině toto, protože to budou dávat jen tam kde to má smysl(kde jim to něco vydělá a ne do každý prdelky, kde to bude používat jeden člověk jen aby se neřeklo)
free-hotspot com jestli dobre chapu bude spis zalezitost indoor ap, coz nepusobi vnejsim dalkovym spojum zdaleka takove problemy a v principu mi to nevadi..at si HLMP klidne pokryje zadarmo interentetem knihovnu, urady mestske casti apod, ale at to necpou na strechy...!
2karelfilip: jsem pro to podepsat, ale myslim ze by stalo za to to zverejnit, prodiskutovat pripadne upravy apod..stejne tak sme to delali s dokumentem k siti na praze 6, postupne jsme to skupinove diskutovali a upravovali a pak podepsali a spolecne odeslali
Tak jak je ten dopis napsanej to nebude cist ani dokonce.....Je potreba to este tak 2-3x cely prepsat nez se dostanem k necemu co by stalo za to posilat..
Dokument jsem četl a je celkově koncipován na problematiku pouze Prahy 6 další věcí je že, je skoro 3x delší než tento takže jestli tady někdo bude číst půlku tak v tom druhém nic dále celé je to poměrně zaměřené na Prahu 6 a pouhou výměnou to fakt nelze praha 6 za hl.mPraha. V neposlední řadě je ten dopis trefený před výběrové řízení kdežto zde je už po takže vetší část je de facto mimo mísu.
Nicméně z podnětu tvého dopisu za použití částí vznikl tento dopis za což děkuji zejména členům HMNet.
Pánové pokud ten dopis co je zde uveden v plném znění je vyhovující či máte připomínky sdělte to co nejdříve bud zde nebo emailem ale, opravdu pospěšme si nebo tu budeme mít zarušeno dřív než se dohodneme. Díky Karel