Zdravím všechny, dovolil bych si dotaz. Asi 3 neděle si hraju s WL 500 GP. Nahrál jsem nejnovější verzi od Olega, nastavil client mod, spustil jsem skenování okolí a našel jsem 2 až 3 AP poblíž. Problém je, že síla signálu nepřekročí -80 dB u žádného z nich. Máte někdo vyzkoušenou minimální sílu signálu, aby se chytil wl join ?
27.09.2006 v 21:29
jojoj
Newbie
Re: Re: Re: Re: hm - kde uživatelé ze sítě??? - no kde!!!
Asus WL-500gP
vedel by mi niekto porospravat o tomto zariadeni?
aka je prenosova rychlost a na aku vzdialenost? skusal si uz Afterburner? da sa BroadRange aj vypnut? ked ano je nejaky rozdiel? a ako to ise so zariadenim ktore nema BroadRange?
včera jsem se konečně rozhodl že na svůj asus wl500g dám openwrt, vše probíhalo dobře image se přenesl dobře wifi najela telnetem jsem se přihlásil, změnil heslo uložil přes ssh jsem se přihlásil. ted to přišlo když jsem se pokoušel změnit ip adresu na rozhraní LAN tak jseem zapoměl napsat masku sítě s myšlenkou že se zachová ta co tam byla, po rebootu už jsem se nepřihlásil ani nedopingnul. smůla. zkoušel jsem znovu recovery modu ale na ip 192.168.1.1 žádný tftp neběží tak už nic nezmůžu, ale přitom asus žije, protože wan dostane ip z dhcp, ale tam je zakázaný ssh a telnet tak se zase nepřihlásím. poradte, třeba i kdybych měl neco na desce vyzkratovat, jako návody jsem četl našel že pin č9 na flash na zem, ale nevím kde je ta pamět flash. jo ani orig soft od asusu recovery nejde.
vedel by mi neikto povedat aka je maximalna prenosova rychlost ASUSu 500gP a takeho isteho zariadenia alebo 138gE na vzdialenost 1m? pokial viem tak to mam mat teoreticky 125Mbps ked to prepocitam tak by to malo byt 9MB/s nie?:-) akoze fakt nechapem rozdiel medzi ASUS 500g 54Mb/s a ASUSu 500gP 125Mb/s ked som robim merania rychlosti zariadeni, ASUS WL-500g, ASUS WL-500gP, ASUS WL-138g, ASUS WL-138g V2, ASUS 138gE tak som nespozoroval ziadny rozdiel medzi zariadeniami v rychlostiach a najväcsiu prenosovu rychlost som nameral 4,5MB/s cez sisoftsandru a kopirovanie 239,68 MB *.MPA za cca 57sec, vsetky zariadenia mali pouzite AfterBurner a Frame Bursting, to je navyse 500kbps
Inak karty ASUS WL-138gE a ASUS WL-138g V2 su na vlas rovnake, akurat ze o 600sk rozdiel