prvne pres WEB rozhrani Ovisu *.dat a pak pres TFTP zbytek. po naslednem restartu je podreba jeste reset do defaultu pres zadni cudlik. radio se hlasi IP tusim 192.168.2.1
Přesně tak, za 5 minut je hotovo. ještě jsem se s problémem nesetkal. Dokonce tam jde pak nahrát i novější verze (zkoušel jsem 1.5.4 a v poho). U jednoho kousku mi blbla 1.5.5 (rebootoval se) po downgrade na Ovise šel na reklamaci. Tak nevím jestli to byla HW nebo FW záležitost.
Verze FW v5.2.1.3.1e_b10 je jedna ze starsich cca 1 rok, takze asi o ni nemas ani paru. Kdidne si tam dej jakou chces, ja mam overenou tuhle a dalsi tam nedavam, protoze nic vic neprinaseji. Ale urcite jsou taky dobre. K nahrati firware WTR do ovis bych dodat asi tohel . Nehapu proc to tak resis. Prosto tam supnu a je to. Nvodu tady bylo uz hodne. Kdyz se neco s ovisem stane tak ho das reklamovat a za 3 tydny mas novy....
situace AP vysílač (např OL 8000AP) - AP příjmač (např OL 5460AP)
podařilo se někomu nasdílet internet z toho klienta?
Z 8000AP (modem>8000>5460>PC) není problém a internet normálně projde. z 5460AP (v modu klient) (modem>5460>8000>PC) ale internet neprochází (funguje jen DNS)
nevíte prosím jak kto rozchodit? (použít jinýho klienta, firmware, nebo principiální nutnost P2P...) potřebuju od klienta záložní připojení.
Mám tento AP5460 1den a potřeboval jsem se připojit k jinému AProutru s kabelovým netem.Na tom AProutru mam režim "G-only",abych se zbavil Béček v okolí,na wifisítovkách mám také g-only a vše funguje,ale na tomto 5460,když dám G only,tak se jako client nepřipojí,píše scanning(stejný problém má WRT311,ten píše prohledávání),když ale nastavím B+G vše funguje,ikdyž na AProutru je pořád jen Gonly.Máte proto nějaké vysvětlení?(ten WRT311 mi vyreklamovali jako nekompatibilni s 2ap)zkoušel jsem ho jen v Gonly...