Pozadal me znamy, zda bych mu sehnal nekoho kdo by jej pripojil do CZFree. Jde o node krystof_comeback . Pripojeni by melo byt mozne na AP Dr_acek-Libus .
Mel s nekym domluveno ze ho pripoji, ale znate nas, freenetaky ... neco slibime ... ... a pak se nam neda dovolat ze!
Ja to casove nestiham, tak jsem si rikal ze pozadam nekoho z cloudu, ktereho se to tyka, zda by mu mohl pomoci.
Kontakt na nej je 776244134, prip. 244910115 .
Diky
01.11.2006 v 12:52
Lemris
Newbie
chci se připojit, bod na který vidím je PWC _2.Bydlím v domě Markušova1638/14,5patro
English neovládám, jen pár slov, takže mi to dělá docela problémy se tady s tím domluvit....takže sorry za nepříjemnosti.jooooo a dík za odpověď.....Až na to, že ta mapa je dost hustá....a nějak se v ní ztrácím!Chtělo by to vysvětlivky pro nás jako jsem já-pomalu chápající ))....
20.11.2006 v 16:14
Doc
Senior Member
Re: Re: chci se připojit, bod na který vidím je PWC _2.Bydlím v domě Markušova1638/14
hehe jafu je zmatenej jak lesni vcely, pta se na jiznaku a v braniku, ale aby se zeptal ve foru ktery patri na kamyk to ne uz jsem mu odpvidal v braniku, takze ho tady klidne ignorujte
Zdarec tak jsem si koupil AP a dělám tu pokusy... Výhled z Leopoldova na Baumax... tak kdybych někomu lezl do zelí dejte mi vědět jmeno AP je Ronny_Bleat.... Jelikož jsem začínajícím wifinářem možná tu z Vás budu tahat moudra
Mohl bych hned začít?
Existuje nějaká anténa která prozáří panelák?
Jsou anteny na vysílání a příjem rozdílné???
jaká je dobrá na vysílání?
Díkec za rady...
03.01.2007 v 16:02
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Panelakem se prozarit teoreticky da (smerove a na kratkou vzdalenost), ale spis jen jako hodne velka nouzovka.
Anteny rozdilne jsou.. na vysilani se hodi vsesmerova antena, na prijem nejaka smerova. Cim vic db tim lepsi, bezne jsou od 8db do 15db. Smerove 15-24db.
Mas pristup na strechu (360° pokryti)? Vyfot nejaky fotky vyhledu.