Je to jednoduché. Na sebe vidí pouze 3 a 4 a ani propojení dalších bodů třeba kabeláží nepřipadá v úvahu. Ano - a v potaz musím brát už teď, že budou minimálně další dvě oblasti, které nebudou vidět ani na sebe, ani na ty stávající. Proto jsem vlastně zvolil koncepci krmení včech zhora a ne nějaké páteřní linky tady dolů a rozvádění odsud.
Jsou to holt hory.
BTW - jak to vypadá se zájmem o pochlastotlach u mně? Určitě to nedělám primárně kvůli tomu, aby se mi tady vymýšlela sí?, ale mohlo by být dobře.
Myslim, ze zarizeni, ktery by zvladlo vis sektoru je, jmenuje se routerboard
Ostatne, myslim, ze by to fakt bylo lepsi shlidnout z mista, ja treba jsem z tohohle uplne zmatenej :( A to neni o tom, ze by ty mapy byly blbe nakresleny...
nepokousel se nekdo rozjet fw ovis5000 v2 v airce-pro? tenhle novy fw umi natovat a airca se tremi porty je na to idealni. obe zarizeni maji 4MB flash a 32MB ram. po flashnuti do aircy-pro a prihlaseni na www se ale zobrazi pouze moznost uploadnout jiny fw. jakoby ten fw poznal ze neni v ovisovi, ale to ze nastartuje je dobre znameni , asi to potrebuje "cracknout" ...