Hledám nějaké vhodné řešení pro OpenWRT a zvažuji mezi Deluxe a Premium verzí, 500g Premium by mělo mít WiFi v minipci, dvojnásobnou flash (4 - 8MByte), rychlejší procesor (200 - 266MHz). S OpenWRT by mělo jet obojí, takže se ptám máte nějaké zkušenosti s provozu těchto dvou AP, které by mluvily pro či proti ??
Láká mě to USB, jinak bych automaticky šáhl po LinkSysu, který je mě sympatičtější a vlastně lze i říct že je jakousi domovskou platformou pro OpenWRT (nadneseně řečeno).
Cenově je to +/- to samé a ještě lze najít 500g Deluxe v nabídkách. díky za každou radu.
Nemáte zkušenosti s provozem?? Rád bych to do konce týdne vyřešil a o víkendu začal bojovat s OpenWRT, teoreticky mě ty zařízení přijdou stejná, otázkou je jestli je výhody MiniPCI a ocením to větší množství flash (lze obejít USB klíčem).
Všiml jsem si že se tady v jiném threadu rozebírá podpora WL500 a Atherosu se zmínkami o alternativních kartách, i když zatím vnímám jen rozchození na 2.4GHz, tady ten potenciál 500gP je asi vyšší, i když stojí to za to?