Zdravim,
nahral jsem do WL-1302 APPro (free verzi bez techn. podpory, verze pro WL-1302) a vsechno probehlo v poradku, do AP jsem se dostal, tak jsem AP odlozil.
Po case se k nemu vratil, lec na defaultni IP se nemuzu do AP dostat a jakou ma jinou IP uz nemam napady (jestli jsem ji zmenil). Zkousel jsem AP resetovat do tovarniho nastaveni ale mam pocit ze to vubec nic nedela (at drzim reset jakkoli dlouho).
To je opravdu na seriovou konzoli a piny budes muset dopajet. Reset pres tlacitko u nej nefunguje. Jestli tam mas APpro pro WL1302 tak bude stacit pres ifconfig zmenit ip adresu. Jestlis tam dal verzi pro ovise1120, tak budes muset prehrat novy firmware. Ten totiz funguje jen do prvniho tvrdyho resetu, pak nechce nabehnout.
Diky za info,
tak uz vim ktera bije. Nahral jsem tam verzi APPro pro WL-1302 ale to ze nebude fungovat tlacitko na reset me ani ve snu nenapadlo (a nekde na netu jsem cetl ze se nekdo setkal s tim ze mu tusim 2 z 10 kusu nefungoval reset, tak jsem si myslel ze to je ono). Momentalne se to resi pres reklamaci, tak uvidim jak to dopadne. Jelikoz to vypadalo ze vsechno funguje, tak jsem zkousel i ethereal abych zjistil IP kterou jsem tam nastavil, ale nic jsem nezjistil :(
Uvidim jak si s tim poradi na reklamaci...
Kazdopadne diky moc za info.
K.