Spoj YellowHill-Bakulak jsme zprovoznili vcera. Pojitko vyrobil Mnaga, a financovalo sdruzeni klamovka.cz. Je to odlehcena plastova verze, na vzdalenost 285m.
Propojuje pomerne rozsahlou sit klamovka.cz se zbytkem CZFree.Net. Doted byla cela klamovka.cz pripojena pomerne spatnym mikrovlnym spojem na vsesmerove AP na Bakulaku. Datovy tok, ktery se objevil temer ihned po zprovozneni naznacil, ze to asi nebyla investice zbytecna ;-)
spojů RONJA jsem taky uz dal dohromady několik desitek, rozhodně jich alespoň polovina mrká ve freenetech a? už malých nebo větších, ale jak je dostat mezi ty co jsou jako "funkční instalace" jsem nějak neuvažoval, ale pokud o přehled tohoto typu někdo stojí tak jsem ochoten dat dohromady fotky a někam někomu poslat... nebo alespon ICQ
Slo by tam vylizt jeste jednou a v noci to nafotit panoramaticky a slozit, aby z toho byla fotka Motokovu s 5 Ronjama? To by byla pak rulezni propagacni fotka na Ronju