Někdo tady na začátku avizoval že začátkem srpna bude na trhu Magicbox 2.0. Chci se zeptat jestli někdo neví něco nového - kdy se teda ona mašinka objeví na trhu či jak dlouhé bude zpoždění vydání.
zatim same zklamani a nastvani. video gui.avi a fw v1.1 je nebe a dudy.
vicemene souhlasim s Pihhanem - je to dobre tak akorat jako remote station pro webkameru.
nemel jsem moc casu koukat kolem, ale zatim to vypada, ze neni moc velka moznost pridat dalsi appz pokud si je sami nezkompilujete. mala jiskricka nadeje budiz v dd-wrt, u ktere se mi zatim nepodarilo najit seznam featur a bez nej to ani nebudu riskovat.
zaver: zarizeni, ktere se se soucasnym fw asi nevyplati kupovat. ocekaval jsem neco uplne jineho a ne totalni DoDo vec
jinak MB je mozno napajet z PC zdroje(12V) a dle dokumentace by to melo jet aj na 5V. na propojeni seriakem je potreba "null modem" kabel se zapojenim dle 9pin:25pin(tedy 2:2, 3:3, 5:7 - diky Pihhane). jinak je tez mozne se lognout cez SSH viz manual.
nj, jenomze na p2p spoje muzu koupit wl-5k, u ktere nebudu muset travit odpoledne rozchazenim atd.
hlavne jsem se tesil na dynamicky routing atd. .... tohle je proste holy zaklad + momentalne(ani vyhledove) nemam cas travit u nejakeho DoDo :\