At se snazim jak se snazim, tak neni moc jednoduche se zorientovat v tom, kdo je potencialne vhodny pro pripojeni. Co takhle pridat na czfree.net mapku a k ni pripojit seznam lidi, kde by o kazdem byli k dispozici potrebne udaje (poloha, elevace, fotky okoli, dostupnost hw.....) ??? Myslim, ze by to rozsirovani site rozhodne URYCHLILO ! Koordinuje to dnes nekdo ?
Nebo receno jinak, vymysleme jak najit toho sobe nejblizsiho :-))
co treba kdyby kazdy kdo ma zajem dal svoje souradnice - nepotrebuje GPS na to, aby si na mape nasel svoje latitudy a deltitudy (ci kyho dasa se ty souradnice jmenujou) Najit v databazi nejblizsi body nebo je rovnou vykreslit do mapky by nemel byt problem - nejaka sit jako czfree tohleto ma
no, ale kdo to bude delat? pokud to bude nejaky 'spravce', tak ten to sice bude mit ve svem compu a uviti svoji mapku.. a nekdy za uhesrkej rok ji sem v naky vsem nevyhovujici forme uda jako nakej jeden jpg a to bude vse
... myslim, ze neco podobneho uz tu je, a asi to maji vsude. Ale to je celkem na dve veci, kdyz to tady funguje na principu lidi se dohodnou (tenhle princip je nejlepsejci), takze to chce spise programek, kde rovnou zakreslis svoji polohu - nejlepe nakej skript a ten bude na portale a basta.. kazdej to pak uvidi..
.. asi neco zbastlim, pac teoretizovat se da vzdycky )
at to udela deu nebo nekdo kdo najde nejlepsi php soft na tyhle veci, staci aby kazdy zadal svoje souradnice a pak aby z toho ten soft dokazal udelat png mapku online (v zoomu atak)
mno jo, ale na co ti bude system soudarnic.. potrebujes k tomu nakou mapu.. newim jestli je nekde naka pekna sbirka php softu ktera ma v sobe svoji mapu a umi vkladat do tyhle mapy data zpusobem vyhovujicim narokum ktere potrebujem.. zatim si rendruju mapu.. pak neco sesmolim a bude
To o cem mluvite uz Deu a spol vyvijej, ale zatim to nepustili do fora... Mel sem moznost to videt, je to v PHPcku a podporuje to vsechny fce o kterejch se tu mluvi + este neco navic. Nevim kdy to bude hotovy, ale je pravda, ze by to chtelo co nejdriv...
Zatim doporucuju v kazdy lokalite udelat aspon nakou tu mapku z atlasu se zacmaranejma pozicema lidi.