Ja jsem na nej mel pripojenou HP 845c a nebyl zadny problem, ve web rozhrani jsem nastavil co bylo treba a bylo to. Ostatne je to popsano i v manualu. Tiske se pak na IP od Asusu a port je myslim neco jako 9100.
Dobrý den,
už vážně nevím jak dál tak Vás tady prosím o radu a názor k tomuto AP. Moje situace je taková, že bydlím na vesnici kde místní poskytovatel (kamarád - ADSL) přes WI-Fi poskytuje internet (má jako AP D-Linky 900) No a já se chci k němu připojit. Velice mě zaujal výše uvedený AP. Ale nevím jistě jestli tokáže to co po něm chci:
1. přimout signál wi-fi
2. rozdělit jej mezi 3 další PC
3. zachovat funkčnost PC sítě mezi těmi PC
4. aby se mohlo každé PC přijit na WI-FI samo bez jiného PC
a proč se mi líbí toto AP?
1. má to router na 4 PC
2. omezovač stahování
3. funkci stahování bez zapnuténo PC
a má funkci WDS, tady tomu ale moc nerozumím, někde psali že toto AP umí pracovat v režimu klient jen v WDS modu tak nevím.
Poradí prosím někdo?
PS: je pořát potřeba tak složitě přepínat do modo klint jak je popsano u 500g ? A připojím se vůbec když poskytovatel používa šifrovani WEP ???
Hm tak jsem měl WI-Fi kartu v PC a normálně jsem viděl uživatel na naší místní WI-FI síti, přes volbu Místa v síti, zobrazit počítače ve skupině. Kdo byl připojen toho jsem viděl a mohl stahovat z jeho sdílených složek, teď když jsem instaloval AP WI-Fi ASUS WL-500gp všechno sviští jak má, ale už nikoho nevidím jsem tam jen já sám. JE MI SMUTNO :-)
Nevite zda se daji nejak na WL 500b rozsirit USB porty? (nemyslim USB rozbocovacem, ale primo na desce). Zene chudak spadl na zem a od te doby nejede USB.