Konecne jsem se zase dostal po delsi dobe k internetu a hle, rozvinula se tady diskuze o pripojeni na Kamýku.
(SHF: diky za upozorneni.)
Hlasim se jako dalsi zajemce (nod "X-JAB Kamýk").
Bydlim v 11.patře; na jednu stranu vidim do Modřan až na hotel Dům, na Novodvorskou a možná vidim i na SHF, to jeste zjistim. Na druhou stranu koukam do Krče a vidim az na Pankrac (PRAVDĚPODOBNĚ i Armabeton).
V sitich se vyznam celkem malo, ale Ronju bych si asi zvlad postavit...
vidis hotel dum? a ten podlouhlej panelak, co je za nim? tak ja sem v 11. patře. těsně pod střechou(možná,že bych měl přístup i do strojovny vytahu-tam by se dalo neco umístit).
predpokladam, ze si se specem jeste nemluvil.
ja sem ho kontaktoval asi pred 14 dnima a Spec NENI Access Point, je jenom tranzitni. tzn. že se k němu nedá normálně připojovat.
mno na tom nesejde, pripojil by nas, kdybychom mu sehnali sitovku ... jinak je teda vidim na Zviratko node, kam se da pripojit taky a mozna i jinam. nicmene na tebe pres DUM nevidim :((
k internetu se pripojit nechci, staci mi czfree mam pripojeni pres UPC a jsem spokojenej s rychlosti, ale z urcitych duvodu potrebuju konektivitu do czfree.
no, abych ti priblizil svoji situaci:
vyskytuju se střídavě na 2 místech.
-v Modřanech mám teď taky UPC a zatim mi stačí.mám možnost využít tu strojovnu pro nějaký zařízení, kdyby měl někdo zájem, ale co budu mít z připojení k CZFree, když ne internet???
-na Kamýku mám akorát dial-up a tam se chci připojit k CZFree právě kvůli internetu.