Obrazky jsou pekne, jen by bylo dobre na ALT napsat priblizny smer, musel jsem jich otevrit hromadu, nez jsem nasel ten spravny c.27. Pro moji identifikaci je to jeste stale nedostacujici. Chorusicka je v urovni panelaku na horizontu. Spravny smer bude odhadem asi ve stredu vzdalenejsiho panelaku na prave strane. Meli by tam byt z boku viditelne radovky. Vzdalenost je podle mapy asi 1,8 km.
inzenyr:
ja wim, na lokale te uz mam vycervenalej, sem to pak zapomel uploadnout. mno newim, jestli by se mel pripojovat na nasi sit, kdyz by to chelo novou.. teda jako novyho pripojovatele )
clock:
newim... pokusim se dostat na strechu a neco zfotit - ale nejdriv se na to musim pripravit (abych vedel co mam fotit). a taky uvidim co nas sparvce na to rekne.
takze co mam zfotit? andel?
simi> poslal jsem ti personal message s mailem. Chtel bych se dohodnout na nejakym setkani nebo okoukani ty site atd. abysme navrhli jak se to bude propojovat atd. Napis mi prosimte mail.
bydlim na Stetinske 362, je to uprostred toho dlouheho baraku. Jsem naklonen tomu se pripojit. Nevim jestli pouzit mikrovlnu nebo Ronju 10M. Ja bych osobne radeji Ronju (ale musi mi ji nekdo postavit, nemam cas to stavet a ozivovat sam). Vidim slusne na sever, jih, vychod. Fotky udelam jakmile se dostanu na strechu.
Mym zamerem je prokabelovat cely panelak cisla 360-364 (snad i dal kdyz to pujde).
Co se tyka connectu do Internetu, tak to neni problem, delam v Transgasnetu a my mame konktivity dost a dost, jen ji levne dostat do Bohnic.
Tak to vypada, ze se pokusime propojit s kamosem mezi sebou. (Bohnicka <> Podhajska pole).
Na obou stranach bude access point, nechci zadnou kartu do kompu. Tudiz mozna dva potencialni pripojne bodu pro ostatni....
Accessaky budou s nejvetsi pravdepodobnosti od fy Askey. Pujde mi to vubec takhle propojit ? AP mezi sebou? Diky.
Mozna by nebylo od veci, zkoordinovat cinnost zvlaste tady na Praze 8 a okoli (tj Praha 6, popr. severne od Prahy).
Tim mam na mysli nejdriv vyzkouset HW, ktery mame k dispozici a potom teprve kupovat. Muze se tim znacne
urychlit a zjednodusit rozsireni pro ostatni. Ted mam 2 AP od Planetu, WAP-900-11 a k tomu dve anteny (24dBi smerova dratenka a 9dBi vsesmerova dratenka. Mohu zajistit i zminovane AP za nakupni cenu (cimz to nikomu nenutim), ale nadruhou stranu tu bude zajistena urcita compatibilita AP. Pokud je mozne propojit Askey s Planetem, tak o to lepe. Docela by mne zajimala i ta Ronja.