Mám problém že se nemůžu spojit s 5460AP v žádném režimu při běhu AP, bez WEP, bez WPA, bez ... bez omezení MAC adresou, prostě nijak. Tedy krom náhodných pokusů, kdy komunikace naběhne. To vše platí v okamžiku kdy je klientem Apple AirPort Extreme karta, tedy nějaká karta od Apple. S AP by neměl být problém, další klienti nemají nejmenší problém od starých PCMCIA Silver orinoco, přes to co je součástí Centrino notebooků až po hloupou RTL 7126, tedy Realtec 8180.
Vím že Apple není asi zcela běžný problém na síti, ale snad se s tím už někdo setkal ve spojení s ovisLinkem 5460AP.
Jo abych doplnil, neběží to ani v okamžiku pevného IP nastavení, ani jako DHCP klient samotného AP, stejně jako DHCP klient dalšího stroje na LAN 1 AP. Jediné co je vidět že AP hlásí asiciovaného klienta, tedy vidí Apple kartu, ale TCPIP protokol nic :-(
zkooušeno na standardním firmware, dále na E4 - E6 ... pak chcíplo AP, tak mě zajímá jestli to ještě pokoušet a jít do něj znova, nebo jít do jiného AP.
V extremnich podminkach s WRT zkusenosti nemam, ale APPRO me hlasi nekdy i 95 C . A funguje. Jinak pouzivam GWP-207VE a tam problem s teplotou neni. Funguje jak v mrazu, tak i v horku.
Já do WRT 311 dávám chadiče jako se dávaj na chipset, na půdě je mám od začátku jara (teploty byly kolem nuly), jak nedávno byla vlna veder tak úplně v pohodě, na větší zimu si budu mustet počkat.... Takže kolem těch 50°C no problem (s přidaným chladičem)....
Zatím všechny 5460@WRT311 jedou bez problémů, jako klient i jako AP (celkem 5 ks). Dokonce se jim vede lépe v relativně zarušeném prostředí (na jednom spoji kde na 14 dbi paraboly chyám cca 20AP). Jinak procedura se zdá složitá ale trvá jen pár minut.... BTW: změna konfigurace a reset trvá u "WRT" tak polovic času co s WISP FW... stabilita zatím vynikající.... je vidět že u straightcore na FW docela makali... vymáčkli z HW co se dá...
Mel, bych dotaz k tomu nahrati. Probehne Vam po zadani parametru tftp -i -v 192.168.1.6 PUT 1.bin nejak zprava o nahrati toho binu ? A pak jeste jeden dotaz. Ty ty soubory s priponou bin jsou tri, nebo ctyri ? Diky za odpoved
Kdyz uz se to tu zacina resit, tak by me zajimalo co znamena parametr -v pri tftp prenosu. Nikde jsem to nenasel, ale vsichni ho pouzivaji. Nevi to nahodou nekdo ?