Caues, nevidim tady nikde tohle tema (ale ani se nedivim), doufam, ze jsem nezalozil tenhle thread zbytecne, nebo znova, kdyztak me smazte.
Chtel jsem se jen zeptat, jestli nekdo nevite, jaky je rozdil mezi v5 a v6 HW verzi tohole routeru. (Krome toho ze oba jsou shity)
Mam doma v5ku a uz ctrvt roku nadavam, 3x denne ho resetuju, uz byla i reklamace, jenze tem omezencum trva vyrizeni mesic, a ja si nemuzu dovolit byt bez netu.
Mam ho jako router se statickou IP, tak me napadlo, jestli nekdo nema podobny problem, nebo nevi jak z tohohle bludneho kruhu ven...
jj Dany, vim, ten VxWorks je prej aj v tý družici co ted letí na Mars Takže čekám kdy se jim to sekne a NASA tam pošle týpka aby to restartnul.
Já jen, že mě zajímalo jaký je rozdíl mezi 5 a 6... Bo já mám 5 a ta je dost čerstvá a ted slyším, že je 6 a chystá se 7. Tak si říkám, že Linksysáci to museli fakt podělat. Jenže když jsem šel reklamovat moji 5ku, tak mi stejne dali zase 5ku...
A nemám čas to furt reklamovat.
No kašlu na to, už to mám stejně zapojený jen jako switch + AP, mít to jako router, bych zcvoknul.
Ahoj lidi,
slyšel jsem,že se dá regulovat Tx power u Linksys WRT 54g ,pravděpodobně verze 1.
Origin. FW to nepodporuje,ale už jsem to viděl u jednoho kusu s nějakým custom. FW,kde to regulovalo slušně.
Zatím se mi nepodařilo vygooglit nic podstatného.Pokud máte tip,prosím o radu,, moc dík.
tak linksys lze ovladat pouze pres web, porty 22 a 23 ma uzavreny .o( tak nevim jak ho na dalku resetnout asi do nej dam openWRT ci DD-WRT co je lepsi? snad ho narvu do v5.0 a v5.1