tak me to vyburcovalo k tomu ze jsem kuchnul WP54G co tady mam nove, a jako tam uz se to zda vyresene lepe ... jsou tam celkem velke kondiky a k tomu stabilizator L5973D ... takze to uz bude OK co se napajeni tyce ne ?
- development
- freenet, education
LOL a hned víme proč ty staré CPX tak umíraj(a proč to bezřečí reklamují)...tak drahý zařízení bych tipoval, že to budou mít líp pořešené(od teď je mi jasný proč je lepší větší-těžší napájecí adaptér, tak díky kluci) Tam kde to umřelo, je totiž stará elektrika jak metuzalém
RE:-=RYS=-
Podle tveho popisu odhaduji, ze k WPE54AG dodavali nekolik typu zdroju.Mam vyzkousenou bezproblemovou funknost pri prodlouzeni nf napajeni o 10m.Prodlouzeno repro kabelem o prumeru 1mm, napeti naprazdno 3,6V a pri zatizeni klesne na 3,4V
Jinak WPE54AG na spoji 3,5km chodili pul roku bez zasahu, rychlost 12Mbs, latence skoro jak na pevne - pri 100% vytizeni spoje, ale neprijemne narusta.
Jediny problem nastal s teplotou, napred jeden kousek vydrzel i 40°C a pak se mu postupne zvysovala citlivost na teplotu.Pred reklamaci byl nestabilni uz od 30°C.
Chystame se na nakup WP54AG - jsou vykonejsi, maji lepe propracovanou spravu, mohutnejsi skrin s lepsim odvodem tepla a vyssi napajeci napeti.Zatim jsem mel v ruce jeden kousek, ktery zatim bezi jako klient, az bude mit brasku pujde na pater