Ahoj,
celý víkend jsem si hrál s nastavením Bandwidth managementem v Asusu 500gx s Oleg FW, ale zdá se mi, že to moc nefunguje.
mám v síti 3 počítače na jednom běží azureus a potřeboval bych to celé nastavit tak, aby přenos na azureus využíval jen zbytkouvou kapacitu, tj. měl nejmenší prioritu. Vyzkoušel jsem všechno možné, ale moc dobrých výsledků jsem nedocílil. Shapování portu 2000(azureus) vůbec nefungovalo. Předpokládám, že rozsah portů navolit také nejde.
Mužete mi někdo prosím poradit.
Přemýšlel jsem nad wshaperem, ale v tom skriptu se nevyznam.
No je to tak, ale i ta 1000 odradi pripojujiciho se cloveka :-)
Poradite nekdo jak nastavit na Asusovi (rezim AP) jednotlivym pripojenym klientum na pevno sirku pasma? Aby to fungovalo na zaklade MAC a IP nebo MAC adresy pripojeneho klienta? Treba 1Mb/s download a 512kb/s upload? Pripadne do lokalni site bez limitu a do internetu limit?
Popr jakeho klienta do 1500,- proti Asusovi doporucite?
Je mozne u ASUSu WL500G v rezimu klient (Oleg FW), kdy je WiFi i LAN na stejnem subnetu (bridge) aby "nemaskoval MAC adresy" pocitacu, ktere jsou za nim?
Potrebuji zprovoznit DHCP s rezervaci, ale vsechny PC za Client Asusem jsou videt pod jednou MAC adresou.
Zdravím opět jsem vytáhl z šuplíku Asuse WL-500b a mam prosbu co se změnilo v tom že, tam chci nacpat 5GHz kartu Atheros 5211 ev Atheros 5213.
Díky za případné linky na funkční FW.
Případně kdo by mne to za mírnou úplatu rozchodil.
Eventuelně bych tam narval původní FW na 2,4 GHznějaký funkční link
Mam problem se vzdalenou plochou, jako klienta mám ovislink 1120 a jako router za nim asus wl500b (fw oleg), na kterem je pripojeny pocitac. Nevite jak nastavit asus, abych se mohl vzdalene na comp pripojit vzdalenou plochou (winXP)