Antény JRC-24 mohu jedině doporučit. Tam kde kolikrát nejeli ani stejně zisková síta, tak JRC-24 jede spolehlivě. Svůj význam hraje i ten radom, se kterým se anténa dodává. Celá anténa je připravená pro montáž zařízení přímo za parabolu. Získáte tím tak pěkně konpaktní jednotku.
.
Anténa je velice hezky zpracovaná. Parabola je velmi pevná.
Ozařovač je jednodílný, nemusíte hledat ohnisko, také
velice pevný. Nastříkáno vypalovacím lakem.
.
Osobně s ní mám lepší zkušenost než se sítem.
a to pri spojich nad 4-5Km blbne. Kolegove od konkurence to meli na meraku a rikali ze to vyzaruje nespojite v celym pasmu ci co. (na spoji okolo 8km se mi to bohuzel jiz projevilo) Takze za ty penize ano: na klienty a kratke spoje, proc ne. Na dulezite spoje a delsi ted pouzivame DCOM.
Jinak srovnavat panelku a todle je OT, bo tydlec veci sou uzasne smerovy a nic nechytaj ze zadu. Coz se o panelkach, kery se daj pouzivat jako sektory rict neda
Jinak jak uz sem psal uplna spicka je WAX, kery vam k tomu pribalej i merici protokol konkretni anteny.
Jestli ti u konkurence napovídali nějakou pitomost o anténě JRC-24 tak to je přece úplně normální. Každá konkurence bude tvrdit, že pouze jejich antény jsou ty nejlepší. Tohle není argument.
Informace, že to vyzařuje nespojitě je hrozný blábol.
Jasně by si měl definovat co vyzařuje nespojitě a
co tím vlastne míníš.
.
JRC má dobře zpracovaný symetrizační vlnovod.
Jedná se o kovové potrubí obdélníkového (nebo kruhového) průřezu. Elektromagnetická energie se šíří v jejich vnitřní části.
Protože mají vlnovody poměrně velký povrch. jsou činné ztráty v
nich nepatrné. Ztráty vyzařování nevznikají, nebo? vlnovod je uzavřen a nevznikají ani ztráty v dielektriku, protože dielektrikem je vzduch. Navíc se vlnovodem dají přenášet i velké výkony (pro nás nepodstatné).
.
JRC má radom přes celou parabolu, což je rozhodně učínnější, než radom pouze na ozařovači. JRC mi běhá na 6Km naprosto
spolehlivě.
.
Respektuji ale tvůj názor, chci je říct, že každý může mít jinou
zkušenost. V anténní technice v kombinaci s místními podmínkami
a zařízením, které se ně připojuje, může hrát mnoho faktorů.
U mě se mnohem lépe osvědčila JRC než síto. JRC jede i v zimě a
za každého počasí.
Když všechny síta obalí námrazy, tak jsme měli útlum signálu.
Na JRC se nemělo co obalit a jeli 100%.
To já přeci nepopírám.
"Každá liška si chválí svůj ohon, která ho nemá říká,
že lepší je bez něj." - to je staré přísloví.
.
Když mi konkurence bude tvrdit, že jen jejich antény
jsou nejlepší a že ostatní antény konkurečních výrobců mají
nespojité vyzařovaní, tak to rozhodně nebudu brát vážně.
Každý výrobce má zájem aby se kupovali jeho antény.
Já se naštěstí řídím praktickou zkušeností a né krásnými
povídačkami.
.
Jak říkal Vlasta Burian: "Koňak se pije a řeči se píšou".
Ja treba povazuji pana Burese z D-Comu za seriozniho, protoze on me nikdy nerekl, ta ci ona firma dela spatne anteny ... ale rekl .. fajn kupte ji a kdyz se Vam nebude zdat stavte se za mnou a premerime ji ... a uvidite sam. Coz me prijde seriozni.
- development
- freenet, education
Já znám takových pánů spousty.
Co měří, jak to měří a co mi tím chceš říct?
Tak ho nech měřit, když chce měřit.
Třeba mě je úplně šumafuk, že nějaký pán měří antény.
Patrně máš na mysli měření průměru paraboly.
Toto jsou přesně argumenty o ničem, které nikomu nic neřeknou.
Na meri se CSV v celem pasmu.
Meri se smer vyzarovani a silu signalu do vsech smeru po 5 stupnich.
To znamena dat to do komory s VF generatorem a jit s mernou antenou a spektrakem (VF detektorem) okolo anteny do vsech smeru, nebo otacet samotnou parabolou.