Ja teda nevim, ale me ty anteny prijdou v pohode. Mame jich v siti nekolik a nestezuju si. Kdo ji ma tak ma signal dobrej, kluci rikali ze smerova je taky dost.
Zrovna jsem 2 objednal, budu je poprvy montovat a ladit sám, tak se uvidi. jedna bude asi na 1.5km proti asi 90cm parabole s biquadem a druha bude zatim nevyuzita.
Jde taky o cenu, ty DComacky jsou cca o 750Kc drazsi a to je sakra znat pri jako obvykle vycuclem uctu...
Mě by zajímalo, jak je dělanej ten ozařovač. Pokud je to "plechovka" - vlnovod se čtvrtvlnným pahýlem jako budič, tak se mi to zdá rozměrově nějak malý....
Kvalitní paraboly maj ozařovač plných rozměrů plechovky, nebo je tam primární zářič nějaká omni smyčka nebo dipólek..
Zajimavy napad. Jako ozarovac pouzit napr.: 23dbi ELFBOX panelku a primontovat to na 120-tku talir. Pokud nekdo budete zkouset tak sem napiste, docela by me to zajimalo.
No, nekdo tu psal, ze ty anteny z inwifi sou celkem smerovy. Tak to asi mame jine predstavy o smerovosti, pokud sem na tudlec antenu chytal 20siti v net stumbleru tak napriklad na jiz zminovany dcom to bolo jenom 8 a to nikdo nemel lepsi signal nez ja.
Jinak ja verim, ze ty anteny muzou fugovat dobre nekde mimo mesto a mimo vysocinu . Ale vzhledem k provedeni se proste zakonite brzy rozpadnou. Jak sem rikal nekolik sme jich museli po zime vyhodit. Mame na siti PW, CSAT sita (na stenach a kominech), dcom a WAX a ty prosly vsechny ok.
Je to zvlastni schoda nahod ze asi den po odeslani minuleho prispevku mi volal jeden klient ze uz mu to zase nejede. mel potize uz dyl, ale kdyz uz jsme mel tu samou antenu v ruce, jel jsem k nemu to zmerit. Antena i kabel byly v poradku, ale na dlinka jsem chytil asi 20 AP.
Takze zkusenosti mam asi takove, mam jednu na 2,4 a nekolik na 5G, ta 2,4 zatim v poho, cca pul roku, ty na 5G spatne spatne, zkuste nekdo kdyz budete mit slabsi signal po delsim provozu nakouknout pod zaric, ale nezapomente si plastenku, posledni dobou nam zacal padat jeden spoj za druhym, vsechno na milionkrat vymeneno, porad spatne, potom jsem zkusil sundat zaric a ejhle, zahada vyresena, asi deci vody mi vyteklo na hlavu, a nebyl to jen jeden kus, ale as 50% ze vsech co mame a neni jich malo, cca 16ks by se naslo a asi 8 z nich meli v sobe vodu po nejakem case provozu.