Zdravím. Koupili jsme dva ovise, a jeden máme v režimu AP a druhej v režimu Klient. A jede to suprově... rychlost odezva, jak má bejt. Akorát každejch 40 min to ztratí spojení na cca 1 minutu. (testováno při hraní her, při surfování jsem to nepostřehl). Zatím jsem nemohl ověřit jestli se to opakuje periodicky, ale zatím to vypadá že to periodický je. Nesetkal se s tím někdo? Nějaký nápad proč to tak dělá?
Díky za help.
Honza
Edit: Tak je to nepravidelný, měnil jsem kanál jestli to není nějaký rušení či něco podobnýho.. jednu chvíli jsem myslel, že je to OK, ale pak to taky padlo.. :( Nevadilo by mi to kdyby mě to na DOTě nevykopávalo
Skusal som nasadit jedneho Ovisa (FW 1.09e01) ako APcko oproti Compexu na vzdialenost asi 4,5 km s PW56-21 antenami, ale spraval sa mi akosi cudne.
1. Spoj bezal krasne, pingy 2-3ms. Ake z nicoho nic spoj vytuhol. Ovis sice zobrazoval zasociovaneho Compexa, ale data netiekli. Pomohol az reboot Ovisu. Toto sa opakovalo pravidelne.
2. Na ovise som mal nastaveny kanal 100, ale Compex ukazoval kanal 124 a neskor 136.
Mal niekto podobne skusenosti? Mam toho ovisa reklamovat?
Čau lidi, mam takovej problém mam WLA-5000AP a nevim jak se dostat do jeho nastaveni. Podle navodu v manualu mi to nejde. Mam pripojeni od AmigoNet!. Diky
snažím se rozchodit spoj tvořený dvouma Ovisama (v obou je APčkový fw 1.09e01) ve WDS režimu. Spoj je dlouhý cca 4,5 km (ACK = 51). Všechno se tváří OK, pingy v klidu jsou 2 - 3 ms. Při zátěži (okolo 400 kB/s) jsou pingy dost divoký a objeví se loss několik desítek procent.
Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být? Zkoušeli jsme různé kanály, různé hodnoty ACK... ale nic nepomáhá, je to pořád stejný.