Bydlím ve Vodnický, bod jsem zanesl do mapy (mslais), měl bych vidět jižák AP bod.
Dalo by se trochu poradit koho kontaktovat?
dík moc.
Marek (mslais@seznam.cz)
Vážení, JM-Netáci jižnáci a jiní je tu někdo s právem MOD? Což takhle kdyžby jste ten flame nebo technickou diskuzi zmoderovali včetně tohoto mého postu. V Connected foru je místa dost nebo snad ne?? Chudák new lamka ani není videt pro samé dohady. Vím že, zrovna ode mne to nesedí ale, přesto díkes a zdravím Karel
PS Prosím vás to že většina z vás má monitor z vyšším rozlišením neznamená že ho má kdekdo. Ted sedím např. v kavárně a monitor je tu malinkej je fajn že víme z quote výše co se napíše ale, okno se pak roztáhne do délky na dva velký monitory. a kdo má pak rejdit myší že, si chce přečíst svůj příspěvek :( Vzhledem k tomu že píšu obsáhle sem se lekl protože mne to přišlo na 10 řádků a bylo to na 2.
Naposledy upravil kabelnet 23.03.2006 v 14:20
23.03.2006 v 14:16
kabelnet
23.05.2006 03:08
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
edoras)
Milý Danny když bych nevěnoval čas Edorasovy tak jsem ho mohl věnovat tomu peeru.
Od Edorase mám info že do toho jeho Inetu jde Uhlan, Žižkov, Jižák, mnichovice a Říčany. Vycházím jen s toho co mne řekl Edoras.
PS rozsvit mne to jako AP mam tu jeden stroj co ne a ne fungovat v AP zato v klientu jede naprosto ok. dík Karel