Nakupuji zde uz skoro 3 roky a musim rict, ze jsem se s zadnym nevstricnym pristupem nesetkal. Dokonce mi i parkrat prihodili neco "gratis". Ale treba za to muze me osobni charisma .
No uz jsem k nim par lidi nasmeroval a bohuzel mnoho z nich mi zpetne referovalo ne zcela positivni zpravy.
Rovnez tam mam nejakou tu osobni zkusenost.
Ale ok - trochu jsem ten termin "nevstricny pristup k zakaznikum" v uvodnim prispevku zjemnil. Je to asi vec nazoru - a taky toho, s kym tam jednate.
S I4kou mam dlouholete zkusenosti, prakticky od zacatku.
Prevazne jsem spokojen se sluzbami (reklamace, vymeny), informacemi (o produktech) a snahou, nijak velkou, rozhodne ne uplnou, presto mezi prodejci pomerne ojedinelou, k produktum zajistit zakonem dane nalezitosti.
Velmi dobra je zasobovanost.
Vytknout by se dali nekteri zamestnanci obsluhy (nevim zda nyni zamestnani), objednat si koaxialni kabel a videt jak vam ho prodavac toci na loket ja fakt pro me ficak.
No a ohledne te reklamace, ja povinen nic prokazovat nejsem, jestli to neuznaji, coz by podle mych zkusenosti byl obrat o pi, tak leti obchodni inspekce. Bral bych to vklidu. I4 dobre vi jake mnozstvi smejdu proda a kdyby odmitla reklamace tak je po ni veta.
Celkem fajn obchod, ale obsluha je tak trochu moc... Kdyz mi prisel mail, abych vytisknul svou fakturu jal jsem se to udelat, pak chteli stejne me jen jmeno... Dostal jsem papir; "vyzvednete si to ve skladu" - po nechapavem pohledu "tam vzadu za dvorkem".
Kdyz jsem vstoupil, jakysi dva jedinci se evidentne bavili o nejake casti CZFree, tak jsem vedel kde jsem.
Kdyz ten clovek konecne nasel spravnou antenu, dal ji do krabicky a celou takovou rozcapenou mi ji podal. "Chces to zabalit?". Po kladne odpovedi se na me podival, jeslti si to nechci rozmyslet, kdyz videl zamitavy postoj, vzal do ruky lepenku a krabicku vlemi originalne oblepil.
nema smysl rejpat se ve vnitrnich predpisech..v nasich vseobecnych podminkach je taky spousta veci "jen tak pro jistotu" kdyby byl nekdo extremne rejpavej a nikdy sme je na nikoho neaplikovali
nicmene myslim ze je v zajmu samotne firmy i4 mit svuj reklamacni a obchodni rad v souladu s platnou legislativou, coz podle prispevku vyse skutecne neni..ale dokud vlivem pokuty, ktera je za tohodle stavu driv nebo pozdeji proste nemine, neskrachuji, klidne tam budu nakupovat..pokud me presvedci cenou teda
edit: je fakt ze ta obsluha teda ochotou a prijemnosti zrovna nepretejka