Dobrý den,
odešel mi zdroj k APčku...12Volt, 1,5Ampér..
Našel jsem doma jiný, který dává 12V, ale pouze 0,5A...bude vadit, když použiju tento zdroj, který má nižší výstupní proud?
Zajímalo by mě jestli nemůže např. odejít deska AP nebo některé kondíky.
AP po připojení zdroje s nižším výst. proudem bez problému nabíhá a komunikuje. Výrobce AP uvádí, že je třeba příkon 10Watt a tento má 12Watt.
díky za rady
AP D-Link 900+ a Asus 500b napájeno z jednoho trafa (od Asuse) + asi 20m kabelu jelo to 2 tejdny vpohodě, pak to začlo strácet signál APčka a nakonec odešla wifi část Asuse (stratila výkon) ale D-Link jel vpohodě dál
D-Link 900+ jako bridge a Asus 500b jako AP (2 klijenti)
PS Bylo to provizorní řešení
16.04.2006 v 22:03
dvorma
Senior Member
Re: Re: Re: Re: Re: vadí zdroj s nižším výst. proudem pro AP?
mame odzkouseno, ze napr ovislink wl5450 funguje celkem bez problemu s originalnim trafem s kabelem proudlouzenym o 20m UTP funguje bez problemu..ale tam klesa siky delce vedeni spis napeti nez proud}opravte me pokud se pletu, fyziku si ze stredni uz moc nepamatuju ), coz by nemel byt takovy trouble, vetsina ap ma stejne vnitrni stabilizator napeti
Resp. mame takovych instalaci v siti par desitek a 1 trafo odeslo zatim, ale u nej bylo zrovna jen asi 10m utp, tgze tezko rict jestli to bylo spatnym kouskem nebo tim improvizovanym "poe"