Ahoj.
Tak jsem take nedavno zjistil ze AP ZDE nejak nevysila. Vzhledem k tomu, ze byl ode mne jen cca 100 metru, tak jsem nemusel investovat do anteny. No a ted jsem se zkousel pripojit na AP I4, ale zatim neuspesne (nemuzu sehnat spravce, abych mu zaplatil prispevek) a moje MAC adresa byla zablokovana. Navic se nekde v okoli objevilo AP (Router) připojený do UPC, ktery vysilal asi hodne mimo normu a k me smule na 11 kanalu, tak mi skoro cely den rusi signal z i4.
Prinejhorsim jak roztaje snih, tak vylezu na strechu a presmeruji antenu. Kdyz jsem tam byl naposled tak jsem se nestacil divit... Nekdo z okoli ma tam cca 24 dbi sito - Sekaninova 36. Nechtěl by mne majitel připojit kabelem?
Tady v tom státě asi všichni chtěj jenom rejžovat. 96 kB za 536,- Kč! PROWAG.COM - TO MÁ BÝT VTIP? Co jsem se vrátil ze zahraničí, kde jsou i 1024 kB připojení ZDARMA, se nestačim divit!
Ahoj ve spolek,
mám na no?asu plnej knedlik u CZFree.net. Dokonce tam mam 2 poskytovatele.
Může mi někdo poradit koho kontaktovat? A co ta sranda koštuje?
rada bych se pripojila k antene PEGAS (zrejme Mojmirova ulice), na kterou vidim z terasy - bydlim na rohu Druzstevni ulice, v posledmim patre, tudiz pod strechou. signal je docela slusny, i kdyz by to asi chtelo posilit nejakou antenkou. Bohuzel jsem jen uzivatelka, zadnou antenu si sama nesestavim, ani se sama nepripojim.
mohl by mi nekdo prosim s pripojenim pomoci nebo aspon poslat kontakt na nekoho kdo by pomohl????