Jen doplnim, ze napriklad 100Megadistribution dopravuje reklamace PPLkem zcela zdarma. S panem Sedlakem nemas problem ani zdaleka jenom ty, je to pomerne arogantni clovek, ktery si nevazi svych zakazniku a prudi je,kdy muze, doporucuji nakupovat v inwifi, tam podobne problemy nejsou.
Další důvod proč raději nakupovat osobně v "kamených obchodech". Co mám já zkušenost, tak tady takové problémy nejsou. Každopádně díky za informaci, člověk je zas chytřejší.
No ted se mi doma nahromadily nejaky veci na reklamaci v i4, driv s tim problem nebyl, atk doufam, ze nebude ani ted. Ale vzhledem k financni sile naseho sdruzeni se niceho strasneho neobavam, ovsem na toto se pana Sedlaka zeptam, pripada mi toto chovani silne neseriozni.
Mohl bych fakt dlouho vyprávět o reklamacích u uvedené firmy. Nedávno mi prodali prošlápnutou PAN 10 a vyreklamovat jí u nich byl fakt opruz....... Nakonec se to díky mému asertivnímu přístupu povedlo. Ale těch dohadů a přiblblejch keců pana Chvátala.....
24.03.2006 v 12:33
inzenyr
Senior Member
Re: Reklamace na i4shop - porušování zákona 47/1992Sb. §598 - aneb poplatek 226 Kč
Jak psal edoras, jakékoliv neseriózní chování může být z hlediska prodejce skutečně sebedestruktivní.
Například jistá firma na plošné spoje inzerovala, že bere data ve formátu Gerber RS 274-X. Nebyla to ale pravda, protože mi odmítli zakázku s tím, že můj Gerber je divný, ač odpovídal specifikaci Gerber RS 274-X firmy Barco Graphics. Problém byl v softwaru, který používali, který neuměl negativní operaci která se v mém vstupu vyskytovala.
Přišli kvůli tomu o zakázky nejméně za sto tisíc vzhledem k počtu desek Twisterů, které se vyrobily.