tak nám umřel spoj v centru na OSU, to znamená že v tuto chvíli jedete (nebo nejedete) už druhý den přes zálohu holešova (díky za ni), jsou bloknuty všechny služby mimo netu, mailu a icq. VPN koncentrátory fungují normálně.
trochu je problém s přístupem na střechu v centru OSU, já nejsem v seznamu takže mne tam nepustí a musíme vždy čekat, až kluci přijdou z práce což není až tak jednoduché. když jsem se dotazoval na OSU zdali mne tam můžou pustit abych přehodil rádio (mám na stole nový spoj a nemám v úmyslu nekoho otravovat půl dne) , bylo mi sděleno že to nejde, že nejsem v seznamu, že se nejdříve musí změnit dodatek a poté to půjde. tož asi tak. . . .
zítra na to máme s kubasem celý den, nejde do práce tak to snad zvládneme.
tak, posledni vec pred dovolenou bylo prelozeni spoju z OSU, tzn. v tuto chvili nejsme na OSU zavisli a v pripade vypadku jsem to schopen resit temer okamzite, nebo do druheho dne.
buu... petra zapomenla pri planovani dovolene na schuzku, ja tam nebuduuuu ....
Schuzka je přesunuta DO PIZZERIE CARUSO pod PC SHOPEM SEAC, naproti ostravské univerzity. Ne proto abych to mel blíže, ale proto že tam máme hotspot a tím pádem signál na net a veškeré problémy lze řešit HNED.
NUTNA UCAST VŠECH PŘIPOJENYCH dne 25.5.2006 od 18ti hodin.
zejmena VPNkařů.
Jak jistě víte blíží se změny ve smlouvě mezi VSB a CZF. Je zde několik variant jak v centru dále a je nutno to řešit.
Děkuji.
pozn. pokud tam budeme zase sedět sami a nahodou Vam neco nepojede, stěžujte si sami sobě.
no, pote, co posledne, a predtim myslim taky, nebyla, ja bych prijit mel. sice pozdeji, ale planuju to. Zed taky neco podobneho rikal, nepletu-li se. Navic jsem dneska v prodejne potkal lukaswe, ktery svou ucast prislibil take...