Hele Alexi řekl bych že, před pár lety by tě taky mlátili přes ruce stejně jako mne. Nechci se Doca zastávat nicméně se mne nelíbí když se do něj navážíš celkem hloupě. Nikdo učený z nebe nespadl a každej se to musí nějak naučit. Ty jsi nikdy nic nezkazil???? Mne se třeba nedávno povedlo ukončit routr příkazem "halt" fajn záležitost. Syslogy mne kolikrát hlásí takový píčoviny že, Gookin se už ani nerozčiluje a to je co říct. Ale učím se pomalu ale, jistě jak mne řekl Raptik už jsem v druhém ročníku Informatiky (asi si dělal srandu) . Takže tak zdravím Karel
18.03.2006 v 10:18
Gookin
18.03.2006 10:28
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
Gookin)
btw: jmnet ma asi docela velky problem s virama pac jsem na tri minuty vypnul kerio a hned jsem dostal tri viry.
Na to bychom se asi meli zamerit a ne se tady hadat o tom co bylo nebo co jsem udajne podelal jinak se tady zacne flejmovat jako ve foru uhrinevse.
18.03.2006 v 17:31
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Chtěl bych Vás upozornit že v síti se bohužel začíná šířit jakýsi vir hlídejte si provoz na routrech projevuje se pokusy spojit se s čímkoliv takže v Iptrafu vidíte nesmyslné IP adresy :( Vir routru nic neudělá co se týká Debianu ale, může spustit takový provoz že, vyzkouší co routr a linky snesou:( Zdravím Karel
PS Alexi takovýhle tón na mne neplatí. Nejde o to co vím nebo nevím jde o to jak a co píšeš a vozit se po druhých ti rozhodně jde. To zde nezapřeš ale, já na to kašlu to zase je můj názor.