Prozkoumanim manualu k tomu ftp serveru a naslednym nastavenim konfiguraku bys to urcite vyresil. Tohle neni problem Asusu ale konfigurace toho ftp serveru.
Cau mel bych dotaz do nedana jsem pouzival na jednom ASUSovi WL500 Deluxe OpenWRT RC4, dnes se stalo ze vypadla elektrika a ASUS uz nenaskoci, nereaguje na pingy, ale wifi je aktivni (jmenuje se to Openwrt a nema to zadny sifrovani), tipnul bych si ze se vymazala nvram a neco mu asi chybi. Zarizeni je jeste 1 a 1/2 v zaruce ale problem je v tom ze je tam openWRT a zarizeni nereaguje na stisk tlacitka reset at uz po startu nebo na nahozenem pristroji. Myslite ze muzu poslat zarizeni na reklamaci i s OpenWRT? Nebo vas nekoho napada jak to opravit abych do zarizeni nemusel sahat?
No zkus to jinak.
Obcas se mi vyplatilo po zapnuti sledovat etherealem co z nejake krabky vypadne, vetsina si totiz po nahozeni eth rozhrani zkousi jestli nekdo uz to IP nepouziva potom GW.
vedel by mi niekto poradit ako by som nastavil moje APcka ASUS WL-500G?
mam 2body ktore spajaju 2 LAN siete a zaroven pripajaju aj klientov bezdratovo
na jednom AP vyuzivam WANport s DSL modemom a hned mam nastaveny aj Bandwidth Management, ale ten funguje len na tom AP kde je napojeny DSLmodem, ty co su na druhym AP tak prenich Bandwidth Management neplati:-(
bude niekto taky dobry a poradi mi prosim?
pripadne mi napiste na ICQ, budem rad...
Cau, planuji Asus WL 500g Deluxe jako AP a proti nemu OvisLink 5460 jako klienty. Jaky je rozumny pocet klientu? Je 10klientu moc? Predpoklada se, ze OvisLinky budou pripojeny porad, zatezovat AP budou stridave = malo kdy se stane, ze vsech 10 bude tahat najednou. diky
vykašli se na ovislinky, použij jako klienty taky asuse - funguje to.
pokud dáš slušné antény - jak na AP tak pro klienty (paraboly tak kolem 20dB a víc) a stáhneš výkon tak aby měli všichni klienti na ap pokud možno stejnou sílu signálu, tak to zvládne i víc než 10.