Změřil bych napětí ze zdroje a případně doplnil stabilizátor, pokud se pohybuje příliš vysoko - jde to i bez zásahu do originálního zapojení, takže záruka OK.
Mám stejný FW a nerestartovalo se to zatím nikdy (mám to zatím jen 2 týdny).
ono to prave spis vypada na nejakej softwarovej restart... router normalne bezi, jenom na chvili vypadne spojeni jak na LAN tak na WLAN... a po chvili zase naskoci
Nevim podle ceho soudis na SW restart, ale jestli mas doma voltmetr, zkusil bych to napajeni zmerit, to je hned a neboli to :-). Tyhle adapterovy zdroje dokazou nekdy prekvapit a pro CPU toho routeru muze byt vysoke napeti dobrym duvodem k restartu. Ale jen tipuji, nevim.
Takze muj problem mam internet privednej ze strechy do routru Edimax tam mam vyvedeny vysilac opet EDIMAx a WRT311 chci jako klienta na ten pristupovy bod a pak dal kabelama ted napisu vsechny specifikace a muze te mi napsat jak to nastavit
NAstaveni LAN:
IP: 192.168.2.1
maska: 255.255.255.0
DHCP: zapnuto
IP stand: 192.168.2.100
IP end: 192.168.2.200
to by bylo nastaveni routru a ted nastaveni AP edimax na ktery se bude pripojovat ten WRT-311:
IP Address : 192.168.2.40
Subnet Mask : 255.255.255.0
Gateway Address : 192.168.2.1 (adresa routru)
DHCP: vypnuto
ert-311 se spoji s tim pristupovym bodem ale kdyz pripojim pocitac internet nefunguje co nastavit na tom wrt-311 popripade co nastavit jeste na tom AP pred nim
Lidicky asi sem nasel problem kterej zpusobuje ze to nemuzu nastavit me se v te zakladni obrazovce ukazuje ze MAc adresa radiove casti a lan casti je stejna pritom je jasne napsany na krabicce je napsany dve adresy muze to byt ono firmware 143
Stejná MAC adresa se objevuje už od FW 1.3 se kterým jsem to koupil. Taky mně to zarazilo, když jsem nastavoval. Ale jedu v klient režimu s NAT a nedělá mi to naštěstí problémy.
Funguje někomu limitování rychlosti uploadu?
Při nastaveném limitu mi to stále jede naplno, restart jsem provedl. Zajímavé je, že při úvodních experimentech se zdálo, že download to limituje správně.