Navrhuji diskutovat o budoucnosti linku, opetovnym oteviranim starych ran se nikam nedostaneme. Z diskuse soudim, ze nase spolecna snaha je spoj zprovoznit.
Tedy navrhuji, dohodneme se na terminu a spolecne vyresime kde je problem ze linka nejede. Mozna to bude naka drobnost v ukroucenem twistu,protoze na vas Dlink si nepingnu.
Dalsim krokem bude presun vaseho spoje na vyhodnejsi misto (AP JMStanda - strecha 12tipatraku,viz mapa), kde neni 200% zaruseni jak je tomu na jizaku a kam nejdrive jmnet udela 5Ghz spoj z jizaku. Vysledkem by mel byt spoj nesrovnatelne kvalitnejsi .
Take se v klidu dohodneme ktera tyc, rameno na jizaku je vase a nevidim zadny duvod aby jsme se nemohli vyrovnat, poradek preci dela pratele.
Dejte vedet zda souhlasite, pripadne mate-li jinou variantu.
Souhlas, ta 5-ka me taku napadla, u Raptika by asi stacila karta do RB a antena
Ale pokud by se nekdo, kdo to ma blizko, zasel dneska podivat co je na AP Jizak shnileho, nezlobil bych se . Dle vsech informaci Wifi cast linky jede.
Pro upresneni, HW na AP Jizak patri klukum (Gookin? Raptik? Karel?), HMNet ho v majetku nema.
Malá technická slovní:
"Fakticky to je v majetku mne a Gookina ale, vývojem doby je to vlastně ve správě Gookina a tedy skoro ve vlastnictví HMNet".
A hlavně plně k dispozici všem členům CZFree samozřejmě včetně OS HMNet OS UHLan Krkovi a OS JMNet a samozřejmě všem ostatním dalším co jsou tam připojený.
Co s tím a jak s tím si musí taky hlavně rozhodnout Gookin ten tam visel za nohu a vrtal díry narážel tyče skrz zdi a vůbec udělal dost práce. Karel
celkem me myslenka czfree oslovila. Bydlim na Jiznim Meste v ulici Vejvanovskeho. Tak nejak jsem premyslel o svem vlastnim AP (vykonem) sdielenem pro ostatni, ty FUP me uz zacinaji lezt krkem, akorat mi neni jasny jak je to s pripojenim do netu?? Kdyby byl nekdo kdo by mi to trochu osvetlil tak bych byl rad. Diky.