Lama se ptá? ... Mám CF kartu 64Mb, na které mám Linux distribuci včetně nějakých dat a chci ji přetáhnout na jinou CFkovou kartu, která má 128 MB. Protože Linux jsem viděl z rychlíku, tak to pod ním udělat nemůžu. Existuje možnost udělat image ve Windows XP? Když se totiž podívám na tu původní CFkovou kartu, tak bohužel nevidím žádné soubory ... to asi bude tím, že je okna ani vidět nemohou, nebo je to prosím jinak ? Existuje nějaký software (nebo postup) pod okny ... překopírování. Děkuji za odpověď.
Panove, omlouvam se jsem LAMA a potreboval bych postup:
tak napr. ten physdiskwrite - ikdyz jsem tu anglictinu tak nejak prelouskal, tak nevim jak to s nim vyctu z CF karty do nejakeho image souboru ??? Dekuju.
Tak opet mozna hloupy dotaz na zkusene Linuxove borce... kdyz jsou Linux a data ulozeny na CF karte, tak existuje jeste najeky jiny Linuxovy bezne pouzivany format nez je Ext2, Ext3 a ReiserFS. Ptam se proto, ze by to mohlo jit naklonovat sw Acronis True Image 9 CZ pro wokna a ten tyto 3 formaty umi a tim padem by to mohl naklonovat, nebo ne ???