wanthalf
Member
|
Já tu právě žádné jasné závěry nestavím. A jsem rád, že se jednalo jen o další pomluvy a bludy, jak jsem předpokládal. Bohužel, vzhledem k technickému stavu cesty od nás k vám se nedá zjistit nic určitého. Zkus to probrat s Kodanem, ten se v tom trochu rýpal, ale moc moudrý z toho taky nebyl. Pingy šly, ale jiné věci prý ne. Ten spoj mezi námi by se asi býval hodil, i když momentálně nevím o moc lidech u nás, kteří by ho skutečně používali.
Jinak, máš pravdu, že u nás není mnoho lidí, kteří by měli posilování CZFree.Net ve velkém jako hlavní náplň a smysl života, ba už dokonce ani jako hobby č. 1. Většina našich členů patrně v životě neposlala ani jediný ping dál než na naše AP a my ostatní jsme zase často nezkoušeli o moc víc než ten ping (a když zkoušeli, stejně to za moc nestálo). Nicméně, ač my zrovna nestavíme tranzitní spoje napříč Prahou, nevidím v tom důvod nás jakkoliv zostuzovat nebo exkomunikovat. U nás svoboda vypadá tak, že se snažíme vyjít vstřic každému, kdo má o něco zájem, ale nikoho nikam netlačíme. Nikdy jsem se netajil svým obdivem k lidem, kteří věnují veškerou svou energii na budování kvalitní metropolitní sítě a vaši partu z Hellu dávám za vzor (doufám, že oprávněně ;-). Nevím však, proč bych se měl stydět za to, že já se realizuji předevšim v jiných projektech, mimochodem často neméně "altruistických".
Naposledy upravil wanthalf 12.02.2006 v 23:00
|