Pokud máš prachy jdi radši do toho Compexu, vše bych na tom stavěl. Pokud ale nemáš, no tak použij ty Air8ky ale dej je do bridge modu, v modu AP-klient mi se vůbec neosvědčili, jakmile byl za takto udělaným spojem klient s dvěma PC jelo pouze jedno PC, podrobnosti nebudu vypisovat. Jo a s rizikem špatné koupě jsem šel do Trendnetu TEW -510APB a s nejnovějším fw to jede celkem dobře. Má par chybiček - nevidíš kolik klient přenesl dat, ale zatím jede v bridge modu trendnet - trendnet OK.Ale považuju to za levné dočasné řešení, Compex je lepší.
RCA8 nam jede uplne bez problemu v poctu cca 15ks v siti, jednou i jako AP se 3 klienty, jednou jako AP se 2 klienty, jinak p2p.
Zatim odesel do vecnych lovist 1 kus, ale s reklamaci u i4 nebyl problem.
Pomerne casty jev je, ze je vevnitr vypadly konektor, staci rozsroubovat 4 srouby a primacknout a je po problemu
S CPX zkusenosti nemam, protoze jsou drahy, takze nemuzu porovnavat..
Levny neznamena spatny
za predpokladu ze se nastane ze ve elektrickem vedeni nedojde ke kolisani proudu, pak vse jede OK
pri kazdem kolisani zasek a ja musel jit restartovat napajeni...
po pár laboracích se podařilo donutit to k chodu a to tak že to jede velice spolehlivě.
koukni na thread o tomto ap.
Mam to na 5GHz skok a jedno z těch ap má zaplou ještě 2,4GHz část jako ap rpo dva klienty,.
Potom co jsem vychytal všechny mouchy tak no problem,. Od té doby si jich nevšímám.
A jedou dokonce při - 20stC.