--Tedy nevim jak kdo, ale ja nevim kde to je a tak bych dal prednost v tech 19:45 na Opatove (st. metra) a necham se tam moc rad odvect za "rucicku"...--
Jinak napsal me nejakej opozilej provider, že pry by me napsal nabidku, ale ze prej nevi co chci :-) (a vypsal dotzy ktere pisu dole) - Jdou na to nejak vedecky, takze asi nebudou nejlacinejsi :-(( Napiste me teda potom odpovedi na ty jejich otazky at jim to mohu poslat zpet-ja tem technickejm vecem az tolik nehovim.
"Dobrý den, obdrželi jsme od Vás dotaz na připojení v dané oblasti.
Nevím zda jsem to pochopila dobře, ale zdá se ,že se Vám jedná o připojení formou místního providera, poskytujícího služby dalším subjektům. Pokud ano, není problém zřídit Vám zde podružný uzel.
Nebo jde pouze o připojení jednoho odběratele?
O jaké připojení by se jednalo- na jaké využití?- přidávám dotazy
Jaký protokol (TCP/IP, IPX/SPX, PPTP,...) budou používat VPN aplikace k přenosu dat?
O jaký typ aplikace se jedná (terminálová aplikace, aplikace, klient-server, dávkové zpracováni)?
Nároky aplikace na časové odezvy při probíhající komunikaci aplikace mezi vzdálenými PC?
Předpokládaný objem přenášených dat (nároky aplikace na přenosovou kapacitu spoje)?
Prosím o užší specifikaci a já Vám obratem poskytnu další informace.
To Drobek, Veslice from Fci & Darkart
Sobotni (21.12.) vylet za poskytovatelem Netu do Vrsovic plati,
sraz je v 10:00 u myho baraku, nekolik zprav pozadu vysvetlene kde presne (Veslice&DarkArt vi).
Zaroven se muzem, jen tak pro zajimavost, juknout ke mne na strechu.. )
Bye
sraz je, kdyz vylezes z metra u takového skleněného obchodu(jmenuje se Japimex a je primo naproti vylezu z metra) a radeji tam prijdte vsichni, i ti co nahodou vedi kde je "Zelený pták". Kam se presne pujde posedet, domluvime az na miste, dle poctu ucastniku-bude to tak asi njlepsi.
Zdarek lidi, koukam, ze diskuse tady nejak umrela, plati zejtra ten sraz v 19:45 na Opatove? Abcyh tam nebyl sam jak trubka a ze samyho zalu se nemusel opit..
tak to už nás bude pet-pujdeme pak teda sem do toho baaru jak rikal FCI nebo do ptáka, nebo uplne jinam? Zacinam mit strach ze se to zvrtne v nejakou mega street party aby nás tam pak nemuseli rozhánet policajti pet lidi uz je totiz dav