diky za odpoved. presne tohle jsem cekal.
muzes nejaky rozsah pridelit ... nezadal jsem o nej snad? nerikal jsem, ze staci maly? hadam, ze do zitrka, maximalne do Nedele nic cislovat nebudu.
neber to jako odpor, ale kdyz zde pridelovani adres funguje tim zpusobem, jakym funguje, tak nelze ocekavat nic jineho. myslim, ze par lidi je mi schopno potvrdit, ze rozsah shanim nejaky ten Patek. nutno rict, ze nehodlam cekat vecne, az se nekdo usmysli mi ho dat - nekteri to vzdali, jini cekali 3/4 roku.
Pokud budete tenhle rozsah používat, tak máte docela slušnou šanci na propojení s těmi 50ti CZF rozsahy, se kterými už propojeni jsme, to je všechno co k tomu můžu sám za sebe říct. Když to navíc ještě pojmete tak, že rozsah je určený pro všechny sítě se zájmem o propojení v CZF ve vašem region, a ne jen pro jedno konkrétní sdružení nebo pro jednu konkrétní firmu, tak asi dále zvýšíte svoje šance, že to nikdo nebude zpochybňovat (pozor, tenhle přístup ale není v CZF většinový - většinu rozsahů má "pod palcem" jediný subjekt, a na možnost "coopetition" na stejném území - tzn. "cooperation" a "competition" současně - se spousta CZF subjektů moc netváří ... teda většinou do doby, než narazí na někoho, koho FAKT nechtějí řešit - a jsou rádi že ho mají za kým poslat... :-).
Podle mě rozsahy které se zatím nějakým způsobem (tunely, mezicloudové spoje, apod.) nepropojily s těmi cca 51 již proroutovanými mají větší pravděpodobnost nějaké budoucí kolize než ty propojené rozsahy. Pokud vím, tak uvnitř těch 51 IP rozsahů co k nám lezou žádné spory nejsou.